AMSS – POMOĆ NA PUTU

TP Holliday, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) nudi Vam mogućnost kupovine članske kartice pomoći na putu AMSS ili produžetak važenja članskih kartica koje posedujete bez obzira na mesto njihovog prvobitnog izdavanja za teritoriju Srbije i Evrope.

Člansku karticu Auto-moto saveza Srbije možete da obezbedite u našim prostorijama bez obzira na to da li obavljate tehnički pregled ili registraciju vozila ili ne, za sve vrste vozila.

U slučaju potrebe pomoći na putu u zemlji i inostranstvu, dovoljno je samo pozvati AMSS dežurni Operativni centar 1987, i prepuste njima organizaciju besplatne pomoći na putu ili šlepovanje.

Pomoć na putu - Šta sve podrazumeva?

TP Holliday, u saradnji sa AMSS-om, pruža pomoć na putu kada vozilo nije u voznom stanju. Odnosno, kada je vozilo nepodobno za nastavak vožnje. Postoje više vrsta pomoći na putu, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.

Usluga pomoći na putu podrazumeva i popravke vozila u slučaju manjeg kvara, ali i prevoz vozača i putnika do zahtevane lokacije i čuvanje vozila.

Dodatne pogodnosti posedovanja članske kartice Auto-moto saveza Srbije

Postanite član i koristite brojne dodatne pogodnosti i popuste na preko stotinu mesta u zemlji i inostranstvu.

POPUSTI U SRBIJI
U AMSS programu „Plati i uštedi„ (servisi, hoteli, restorani i dr.) plaćanjem AMSS članskom karticom ostvarujete brojne popuste! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

POPUSTI U EVROPI
U programu „Show your Card“ na 28.000 prodajnih mesta i kod 600 AMSS partnera (hoteli, restorani, rent-a-car i dr.) našom članskom karticom ostvarujete i do 40% popusta! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

Za više informacija pozovite nas 066 6 31 31 32

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000