AMSS pomoć na putu

TP Holliday, u saradnji sa Auto-moto Savezom Srbije (AMSS) nudi Vam mogućnost kupovine članske kartice pomoći na putu ili produžetak važenja članskih kartica koje posedujete bez obzira na mesto njihovog prvobitnog izdavanja za teritoriju Srbije i Evrope.

Člansku karticu Auto-moto Saveza Srbije  možete da obezbedite u našim prostorijama nezavisno od tehničkog pregleda i registracije vozila.

U slučaju potrebe pomoći na putu u zemlji i inostranstvu, dovoljno je samo pozvati AMSS dežurni operativni centar na 1987, i prepustiti njima organizaciju besplatne pomoći na putu ili šlepovanje.

Šta sve podrazumeva pomoć na putu?

U saradnji sa AMSS-om, TP Holliday pruža pomoć na putu kada vozilo nije u voznom stanju, odnosno, kada je nepodobno za nastavak vožnje. Postoje više vrsta pomoći na putu, u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva:

  • Šlepanje i transport vozila. Uz efikasnu uslugu šlepovanja, Vaše vozilo će biti u najbržem roku prevezeno na najbližu adresu za servis, tehnički pregled, popravku, ispitvanje vozila.
  • Paljenje akumulatora. U slučaju da Vam se na putu isprazni akumulator, biće Vam dostavljen nov akumulator ili će postojeći biti pokrenut.
  • Dostava goriva. U slučaju da na putu ostanete bez goriva, a nije Vam u blizini benzinska pumpa, biće Vam pružena usluga pomoći na putu.
  • Pumpanje guma. Prema važećim zakonskim propisima u Srbiji, neophodno je da u vozilu imate rezervnu gumu. Međutim, u slučaju da nemate odgovarajući alat ili mehanizam za zamenu probušene ili ispumpane gume, biće Vam pružena adekvatna pomoć na putu.
  • Bravarska usluga, odnosno usluga otključavanja vozila. Ukoliko je Vaše vozilo u blokadi, profesionalci će Vam pomoći da otključate vozilo.
  • Usluga vučenja vozila. U slučaju da ste zaglavljeni ili Vam je kretanje sa vozilom na putu ograničeno, asistencija na putu podrazumeva i vučenje vozila uz upotrebu sajle i vinča/vitla.


Usluga pomoći na putu podrazumeva i popravke vozila u slučaju manjeg kvara, ali i prevoz vozača i putnika do zahtevane lokacije i čuvanje vozila.

Dodatne pogodnosti posedovanja članske kartice Auto-moto Saveza Srbije

Postanite član i koristite brojne dodatne pogodnosti i popuste na preko stotinu mesta u zemlji i inostranstvu.

 

Popusti u Srbiji

 

U AMSS programu „Plati i uštedi„ (servisi, hoteli, restorani i dr.) plaćanjem AMSS članskom karticom ostvarujete brojne popuste! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

Popusti u Evropi

U programu „Show your Card“ na 28.000 prodajnih mesta i kod 600 AMSS partnera (hoteli, restorani, rent-a-car i dr.) našom članskom karticom ostvarujete i do 40% popusta! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:30-16:30
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000