Tehnički pregled svih vrsta vozila - Holliday Šabac

Na najsavremenijim linijama, brzo i sigurno, u terminu koji vi želite, kod nas možete izvršiti tehnički pregled svih vrsta vozila - putničkih, teretnih, priključnih, motocikala, traktora, autobusa, kao i vozila sa 4X4 pogonom.

Tri linije za tehnički pregled obezbeđuju veći broj termina koje možete da zakažete i obavite tehnički pregled svog vozila. Samim tim, manje su gužve i nema čekanja! Posedujemo najsavremeniju opremu koja je druga po redu instalirana u Evropi.

 

Nakon izvršenog tehničkog pregleda i registracije vozila, postajete naš član i stičete mogućnost učestvovanja u Loyalty programu TP Holliday, a naš tim ubuduće brine o isteku registracije i blagovremeno Vas obaveštava o tome. 

 

Tehnički pregled možete izvršiti do 30 dana pre isteka registracije.

Vaš termin možete zakazati online već danas, pritiskom na dugme ispod ili nas kontaktirati putem broja telefona 066 6 31 31 32

Potrebna dokumentacija za tehnicki pregled vozila

  • Saobraćajna dozvola
  •  Lična karta 
  • Polisa prethodnog osiguranja od auto odgovornosti

Cena tehničkog pregleda

Cene tehničkih pregleda kao i ostalih naših usluga možete pogledati u našem cenovniku usluga.  Takođe, u našem kalkulatoru registracije možete proveriti kolika je cena registracije za Vaše vozilo.

Vanredni tehnički pregled vozila

Ukoliko je Vaše vozilo isključeno iz saobraćaja i ukoliko ste upućeni na vanredni tehnički pregled od strane saobračajne policije, dužni ste da prilikom dolaska priložite na uvid Potvrdu o primeni posebnih mera i ovlašćenja (Obrazac “PMO), kao dokaz da je vozilo isključeno iz saobraćaja.

Vanredni tehnički pregled vozila

Tehnički pregled električnih vozila i hibrida se ne razlikuje u odnosu na obična vozila koja se kreću na gorivo. 

Bitno je naglasiti da nije moguće registrovati automobil koji je „prepravljen“ u električni. Odnosno, automobil koji je prvobitno bio sa SUS motorom, a prepravljen je u vozilo sa motorom na električni pogon je nemoguće registrovati. Samo i isklkjučivo fabrički električni automobil je moguće registrovati. 

AMSS ispitno mesto za kontrolisanje i ispitivanje vozila

U skladu sa odobrenjem Agencije za bezbednost saobraćaja, u našem tehničkom pregledu se nalazi AMSS ispitno mesto gde možete izvršiti pregled vozila iz uvoza, prepravljenih vozila kao i vozila sa pogonom na TNG. Za Vas smo omogućili uplatu svih taksi propisanih za pomenute preglede kao i dobijanje uverenja i potvrda Agencije za bezbednost saobraćaja neophodnih za sam postupak registracije vozila.

Takođe smo tu za Vas da Vam pružimo podršku za prikuplanje celokupne dokumentacije potrebne za sam postupak kontrolisanja vozila iz uvoza.

Vozila za koja je potreban postupak ispitivanja:

  • Benzinska vozila koja za pokretanje i vožnju koriste TNG – neophodno je izvršiti pregled vozila i atestiranje plina;
  • Vozila iz uvoza (iz bilo koje države);
  • Automobili i druga vozila sa zatamnjenim staklima;
  • Vozila sa promenjenim farovima;
  • Vozila koja su prepravljana na bilo koji drugi način

 

Sve možete obaviti na jednom mestu – od podnošenja zahteva do preuzimanja uverenja. 

Zakažite Vas termini već danas.

Često postavljana pitanja

Redovni godišnji tehnički pregled se može obaviti najranije 30 dana pre isteka važenja registracije, odnosno datuma na registracionoj nalepnici.

Redovni šestomesečni tehnički pregled morate obaviti pre isteka roka od šest meseci od dana početka važenja saobraćajne dozvole, odnosno registracione nalepnice. Možete ga obaviti najranije 15 dana pre isteka napred navedenog roka.

Propisima o bezbednosti saobraćaja na putevima određeno je koju opremu morate imati u svom vozilu. Lista obavezne opreme za tehnički pregled i bezbednu vožnju uključuje reflektujući prsluk za noćnu vidljivost, sigurnosni trougao za upozoravanje na kvarovanje vozila na putu, sajlu ili uže za vuču u slučaju potrebe, kao i komplet prve pomoći za pružanje hitne medicinske pomoći. Rezervni točak nije uvek potreban ako vaše vozilo ima specijalne pneumatike koje ne zahtevaju zamenu pri probicu ili ako imate alternativna sredstva za privremenu popravku gume, poput setova za zakrpice, spreja ili pene pod pritiskom.

Ukoliko posedujete kuku za spajanje priključnog vozila, potreban Vam je i odgovarajući atest, kao i za druge prepravke koje utiču na upravljanje vozilom (npr. spojler koji nike fabrički).

U slučaju zatamnjenih stakala potreban je atest.

U našem tehničkom pregledu možete obaviti baždarenje kako analognih, tako i digitalnih tahografa. Ovu uslugu pružamo na rednovnom tehničkom pregledu, a možete zakazati i vanredno baždarenje ukoliko je potrebno. Za više informacija o ovoj usluzi, molimo Vas pozovite nas na 066 6 31 31 32.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:30-16:30
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000