Tri linije za vršenje tehničkog pregleda

Na najsavremenijim linijama, brzo i sigurno, u terminu koji vi želite, kod nas možete izvršiti tehnički pregled svih vrsta vozila-putničkih, teretnih, priključnih, motocikala, traktora, autobusa, kao i vozila sa 4X4 pogonom. Ispravnost vozila i urađen tehnički pregled osnovni su preduslovi za bezbedno učestvovanje u saobraćaju.

Tri linije za tehnički pregled obezbeđuju veći broj termina koje možete da zakažete i obavite tehnički pregled svog vozila. Samim tim, manje su gužve i nema čekanja! Posedujemo najsavremeniju opremu koja je druga po redu instalirana u Evropi.

Na linijama tehničkog pregleda instalirani su uređaji poslednje generacije Hofman Marinković. SAFELANE 204-RP je najnovija, moderna i revolucionarna test linija koju odlikuje modularni dizajn i najnovija tehnička rešenja za tehnički pregled vozila.

Pozovite nas 066 6 31 31 32 i zakažite već danas Vaš termin . Tehnički pregled možete izvršiti do 30 dana pre isteka registracije, zato izaberite dan i vreme koje baš Vama odgovara.

Nakon izvršenog tehničkog pregleda i registracije vozila, postajete naš član i stičete mogućnost učestvovanja u Loyalty programu TP Holliday, a naš tim ubuduće brine o isteku registracije i blagovremeno Vas obaveštava o tome. Vaše zadovoljstvo naš je cilj.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000