Registracija svih vrsta vozila - Holliday Šabac

Kod nas možete izvršiti registraciju svih vrsta vozila za sva registarska područja u terminu koji vi želite bez odlaska u MUP.

Cena registracije vozila i načini plaćanja

Kod nas možete plaćati:

 • Gotovinski
 • Čekovima građana
 • Administrativnom zabranom za penzionere
 • Administrativnom zabranom za zaposlena lica
 • Platnim karticama Intesa banke
 • Kreditnim karticama
 • Putem PaySpot platne institucije

Kako cena registracije varira i zavisi od mnogo faktora, napravili smo kalkulator registracije Kalkulator cene registracije koji Vam može pomoći da sasvim jednostavno izračunate koliko će vas ova procedura koštati.

Produžetak registracije vozila i izdavanje registracionih nalepnica

Izdavanje registracione nalepnice se vrši brzo i lako na tehničkom pregledu bez odlaska u MUP.

Sve što Vam je potrebno jesu:

 • Urađen tehnički pregled
 • Lična karta vlasnika vozila/rešenje iz APR-a za pravna lica
 • Saobraćajna dozvola
 • Polisa osiguranja i uplata svih propisanih taksi na licu mesta

Prva registracija vozila

Da biste registrovali Vaše vozilo prvi put, potrebno je da priložite registracioni list, odnosno uverenje o tehničkoj ispravnosti vozila. Registracioni list se dobija nakon odrađenog tehničkog pregleda i ne sme biti stariji od 30 dana.

Nova vozila, do dve godine stari nisu u obavezi da rade tehnički pregled prilikom prve registracije. U ovom slučaju vozilo registrujete Potvrdom za registraciju. Ovu vrstu potvrde izdaje prodavac na osnovu dokumentacije proizvođača tačnije sertifikata o saobraznosti.

Šta je potrebno za prvu registraciju vozila?

 • Registracioni list kao dokaz o tehničkom pregledu vozila, ne stariji od 30 dana;
 • Dokaz o poreklu i vlasništvu nad vozilom – sabraćajnu dozvolu, račun, inostrani račun, ugovor o poklonu, pravosnažno rešenje o nasleđivanju vozila ili pravosnažna preduda o utvrđivanju vlasništva;
 • Ukoliko je vozilo kupljeno, dokaz o poreklu i vlasništvu jeste ugovor o kupoprodaji vozila, odnosno faktura sa podacima o budućem vlasniku i vozilu, u slučaju da je vozilo kupljeno od pravnog lica;
 • Dokaz koji potvrđuje identitet vlasnika – važeća lična karta za fizička, odnosno rešenje iz APR-a (Agencija za privredne registre) za pravna lica.
 • Za vozila iz uvoza – carinska dokumentacija koja sadrži carinsku deklaraciju i carinski račun. U slučaju da je vozilo ocarinjeno preko firme, onda je neophodno rešenje iz APR-a, potvrda o PIB-u (poreski identifikacioni broj), kao i izjava o tome kako vozilo stiglo u zemlju;
 • Dokaz o izmirenim poreskim obavezama;
 • Dokaz o uplati svih neophodnih troškova za registraciju vozila (takse i polisa osiguranja od autoodgovornosti);

Moramo naglasiti da je važno voditi računa da su sva potrebna dokumenta u roku prikupljena. U suprotnom vaše vozilo neće biti registrovano.

Često postavljana pitanja

Prema Zakonu, vojni i civilni invalidi sa više od 80% telesnog optećenja ili 60% ili više oštećenja donjih ekstremiteta oslobođeni su plaćanja poreza na upotrebu motornog vozila, uz potvrdu PIO fonda. Polisa osiguranja od autoodgovornosti biće umanjena. Pored ovoga, potrebno je poneti svu ostalu dokumentaciju kako bi se obavila registracija.

Invalidi rada, rata i civilni invalidi imaju pravo na 10% popusta kod zaključenja osiguranja od autoodgovornosti.

Cenu prve registracije možete izračunati u našem kalkulatoru registracije, s obzirom na to da varira od starosti vozila, kubikaže, premije osiguranja i drugih faktora. Cenu prve registracije možete izračunati u našem kalkulatoru registracije, s obzirom na to da varira od starosti vozila, kubikaže, premije osiguranja i drugih faktora.

Registraciju vozila možete produžiti mesec dana pre isteka na nalepnici i dva meseca nakon isteka bez dodatnih troškova. Ne smete voziti vozilo nakon isteka registracije. Ukoliko produžavate nakon više od dva meseca, potrebno je uplatiti dodatne takse za novu saobraćajnu dozvolu i tablice.

Pozovite nas 066 6 31 31 32 i zakažite već danas Vaš termin . Tehnički pregled možete izvršiti do 30 dana pre isteka registracije, zato izaberite dan i vreme koje baš Vama odgovara.

Nakon izvršenog tehničkog pregleda i registracije vozila, postajete naš član i stičete mogućnost učestvovanja u Loyalty programu TP Holliday, a naš tim ubuduće brine o isteku registracije i blagovremeno Vas obaveštava o tome. Vaše zadovoljstvo naš je cilj.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:30-16:30
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000