Osiguranje vozila

Osiguranje vozila obavezno je prilikom registracije dvotočkaša ili četvorotočkaša. U TP Holliday-u u Šapcu možete prilikom registracije vozila (koja je moguća bez odlaska u MUP) ujedno i da osigurate vozilo, putnike, domaćinstvo, ali i da kupite zdravstveno osiguranje.

Ono što nas izdvaja i razlikuje od drugih tehničkih pregleda jeste i zdravstveno osiguranje sa COVID-19 pokrićem.

Autoodgovornost

Osiguranje od autoodgovornosti je po zakonu obavezno osiguranje kojim je pokrivena odgovornost vlasnika, odnosno korisnika motornog vozila za materijalnu i nematerijalnu štetu koju upotrebom vozila nanese trećim licima. Sarađujemo sa vodećim osiguravajućim kućama i zapošljavamo lice koje poseduje licencu Narodne banke Srbije za izdavanje polisa osiguranja.

Možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 8h do 20h i subotom od 9h do 15h na naš broj telefona 066 6 31 31 32

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Zeleni karton

Izdavanje zelenog kartona za par minuta, po ceni od 2000 dinara. Potrebna je samo polisa obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i saobraćajna dozvola vozila.

Zelena karta potrebna je kao dokaz da za svoje vozilo imate zaključeno osiguranje od autoodgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva i time obezbeđujete osiguravajuću zaštitu za štetu koju svojim vozilom pričinite trećim licima u toku boravka u nekoj od zemalja članica sistema zelene karte. Zelena karta obavezna je za Rusiju, Belorusiju, Ukrajinu, Moldaviju, Tursku, Izrael, Iran, Makedoniju, Albaniju, Tunis, Maroko.

Osiguranje stakala (na licu mesta)

Osiguranje putnika (već od 315 dinara za 5 putnika u vozilu)

Putujte bezbedno uz osiguranje svih putnika i vozača u Vašem vozilu. Na licu mesta po povoljnoj ceni od već 315 dinara za 5 putnika na period od godinu dana obezbedite sva lica u vozilu od posledica nezgode i nesrećnog slučaja u vožnji.

Kasko osiguranje (na 12 rata)

Na licu mesta, po jednostavnoj proceduri obezbedite kasko osiguranje već danas, a platite i do 12 meseci kasnije. Kasko osiguranjem osiguranik osigurava sopstveno motorno vozilo i šteta se isplaćuje bez obzira na krivicu. Samim tim, u slučaju saobraćajne nezgode, polisa osiguranja od autoodgovornosti je osnov za naknadu štete koju prouzrokujete na vozilu trećeg lica, a polisa kasko osiguranja je osnov za naknadu štete koja nastane na vašem vozilu. Najpovoljnije kasko osiguranje sa plaćanjem i do 12 mesečnih rata možete ugovoriti u našem objektu.

Osiguranje domaćinstva

Osiguranje svih vrsta nastanjenih i nenastanjenih objekata.

Pozovite nas ili posetite i izaberite sigurnost za Vas i Vaše najbliže. 066 6 31 31 32

Putno zdravstveno osiguranje (COVID-19 pokriće)