Osiguranje vozila i putnika

Nudimo sve vrste osiguranja za Vas, Vašu porodicu i Vaše vozilo na jednom mestu. Zakažite termin i posetite nas na Obilaznom putu bb u Šapcu za sigurnu vožnju.

Obavezno osiguranje vozila - osiguranje od autoodgovornosti

Osiguranje od autoodgovornosti predstavlja obavezno i zakonom propisano osiguranje, sa kojim se susrećete pri registraciji vozila. Ovo osiguranje obezbeđuje pokriće u slučaju da vozilom načinite štetu trećim licima. Polisa obuhvata štete nastale i kada Vašim vozilom upravlja drugi vozač, kao i štete načinjene vozilom uzetim na lizing.

Cena obaveznog osiguranja zavisi od više kriterijuma, kao što su snaga, nosivost, vrsta vozila i slično. Takođe, zavisi i od toga da li je u prethodnoj godini Vašim vozilom pričinjena šteta ili nije.

Obavezno osiguranje pokriva štetu pričinjenu na teritoriji Republike Srbije. Osiguranje domaćih vozila van teritorije naše države moguće je samo uz zeleni karton

Preciznu cenu osiguranja od autoodgovornosti možete izračunati u našem kalkulatoru registracije.

Putno zdravstveno osiguranje

Kod nas možete uplatiti i putno zdravstveno osiguranje sa COVID-19 pokrićem. To možete obaviti na licu mesta, po ceni od 2 eura po danu, a potrebni su Vam samo pasoši svih putnika koje želite da osigurate.

Osiguranje putnika u vozilu

Putujte bezbedno uz osiguranje vozača i svih putnika u Vašem vozilu. Po povoljnoj ceni od 315 dinara za 5 putnika na period od godinu dana obezbedite sva lica u vozilu od posledica nezgode i nesrećnog slučaja u vožnji.

Osiguranje domaćinstva

Kod nas možete uplatiti i osiguranje domaćinstva po ceni od 1 euro po m2. Osiguranje pokriva sve vrste nastanjenih i nenastanjenih objekata.

Osiguranje stakala na autu

Kako biste dodatno zaštitili Vaš auto, preporučujemo i zaštitu stakala na Vašem vozilu. Dok je polisa osiguranja od autoodgovornosti obavezna, osiguranje stakala je dobrovoljno ali predstavlja dodatnu zaštitu kako Vas, tako i drugih učesnika u saobraćaju u slučaju polomljenih ili oštećenih stakala. Njega možete uplatiti zajedno sa polisom od autooodgovornosti, a možete ga uplatiti i naknadno, ali maksimalno 15 dana nakon uzimanja glavne polise osiguranja.

Kasko osiguranje vozila

Kasko osiguranje je dodatno, dobrovoljno osiguranje koje pokriva bilo kakvu vrstu štete koja je nanesena Vašem vozilu, bez obzira na to da li ste Vi ili je neko drugi odgovoran.

U zavisnosti od toga za šta se odlučite, u TP Holliday na raspolaganju vam stoje dve vrste kasko osiguranja – delimično i potpuno kasko osiguranje.

Cena kasko osiguranja zavisi od raznih faktora kao što su vrsta vozila, godina proizvodnje, namena vozila i vrednost istog. Na visinu premije utiču i štete izazvane u prethodnom periodu važenja polise. Ukoliko svojim vozilom niste izazvali štetu drugim učesnicima u saobraćaju, imate pravo na umanjenje cene polise ove vrste osiguranja.

Agencija za tehnički pregled i registraciju vozila TP Holliday nudi vam mogućnost kupovine polisa kasko osiguranja. Za više informacija o kasko osiguranju, ceni kasko premije i mogućnostima kupovine, molimo Vas pozovite nas na 066 6 31 31 32 ili nas posetite u Šapcu, na Obilaznom putu bb.

Izaberite sigurnost za Vas i Vaše najbliže uz TP Holliday!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:30-16:30
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000