PaySpot platna institucija

PaySpot platna institucija - Tehnički pregled Holliday

PaySpot platna institucija omogućava značajnu uštedu novca i vremena dozvoljavajući izvršenje uplate troškova registracije vozila prilikom tehničkog pregleda vozila. Plaćanje se može izvršiti gotovinom ili platnim karticama. Realizacija plaćanja dostupna odmah bez potrebe odlaska u banku ili Poštu. Sve vrste plaćanja možete da obavite na licu mesta, bez gužvi i čekanja u redu! Na ovaj način je, pre svega, povećano zadovoljstvo korisnika usluga tehničkih pregleda, jer sve svoje obaveze možete da završite na jednom mestu. Ujedno, u okviru TP Holliday-a možete da izvršite uplatu svih taksi neophodnih za registraciju vozila.

Kod nas možete da izvršite sve vrste plaćanja bez obzira na to da li obavljate tehnički pregled i registraciju vozila ili ne. Omogućeno je i plaćanje svih računa (struja, voda, komunalne usluge, telefon), kao i prenos novčanih sredstava u zemlji. Top Holliday je zastupnik PaySpot platne institucije i kod nas zaboravite na čekanje i dosadne odlaske u banku! Uplata pazara se izvršava odmah, u skladu sa Terminskim planom PaySpot platne institucije. Uštedite vaše dragoceno vreme i resurse za lepše aktivnosti!

Tehnički pregled Holliday

PaySpot platnom institucijom je, pre svega, povećano zadovoljstvo korisnika usluga tehničkog pregleda. Sve svoje obaveze možete da završite na jednom mestu.Top Holliday je zastupnik PaySpot platne institucije i kod nas, na našem tehničkom pregledu, možete da zaboravite na čekanje i dosadne odlaske u banku!

Uplata pazara se izvršava odmah, u skladu sa Terminskim planom PaySpot platne institucije.

PaySpot platna institucija

PaySpot platna institucija je lider platnog prometa i novčanih doznaka u Srbiji. Moguća je uplata svih taksi, računa, kao i transfer novca.

PaySpot prepoznatljiv je i kao “Vaš dobar komšija”, jer ima razvijenu mrežu sa više od 1300 zastupnika u Srbiji. Uspešna saradnja ostvarena je sa velikim brojem poslovnih banaka u Srbiji – OTP Banka, Aik Banka, Addiko Banka, Erste banka, Direktna banka, Komercijalna banka, Poštanska štedionica, kao i sa svim osiguravajućim kućama koje posluju u Republici Srbiji.

U TP Holliday-u moguće je plaćanje tehničkog pregleda vozila, kao i registracije, osiguranja, polise i svih taksi korišćenjem prvoklasne usluge PaySpot platne institucije.

Uštedite vreme i novac jer prilikom obavljanja tehničkog pregleda dvotočkaša ili četvorotočkaša nije potrebno da posetite banku ili Poštu. Veoma jednostavno ćete izbeći čekanje u redu, kao i plaćanje provizije ukoliko odaberete naše usluge. Ujedno, i prilikom uplate osiguranja i plaćanja registracije, ne morate i niste u obavezi da tražite najbliže uplatno mesto.

TP Holliday poznaje potrebe svojih klijenata i tu smo da olakšamo proces registracije i tehničkog pregleda u svakom trenutku.

Potrebno je samo da rezervišete svoj termin tehničkog pregleda i da dođete. Sve ostalo je naša briga!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000