PaySpot plaćanje registracije

PaySpot plaćanje registracije

PaySpot plaćanje registracije donosi brojne prednosti.

Automobili odavno nisu stvar prestiža, već neophodno sredstvo za normalno funkcionisanje. Oni nam obezbeđuju da lakše i brže obavimo sve obaveze u toku dana. Istovremeno, pružaju komfor i slobodu kakvu nema nijedan drugi vid transporta.

Međutim, sa povećenjem broja vozila na putevima iz godine u godinu raste i broj nezgoda. Iako su mnoge od njih splet nesrećnih okolnosti ili posledica nemarnosti vozača, nije redak slučaj da su izazvane i neispravnošću vozila. Zbog toga se konstatno radi na povećanju nivoa bezbednosti u saobraćaju, te ne čudi što je tehnički pregled 2021. godine doneo izvesne promene koje vaše vozilo mora da ispuni kako biste obavili registraciju.

Srećom, cena registracije vozila 2021. ostala je nepromenjena, ali je uvedena još jedna novina. U pitanju je PaySpot plaćanje registracije.

Šta je PaySpot?

PaySpot predstavlja platnu instituciju koja je odobrena od strane Narodne banke Srbije za pružanje više vrsta platnih usluga. Svoje delatnosti obavlja ne samo u sopstvenim filijalama, već i preko mreže zastupnika koja broji više od 1.300 članova na teritoriji naše zemlje.

PaySpot placanje registracije

Osim zastupnika, PaySpot ostvaruje saradnju i sa velikim sistemima banaka, kao i sa osiguravajućim društvima. OTP Banka, Aik Banka, Addiko Banka, Erste banka, Direktna banka, Komercijalna banka, Poštanska štedionica, samo su neke od vodećih koje se nalaze na listi saradnika. Zahvaljujući tome PaySpot plaćanje registracije omogućava pokrivanje kompletnih troškova, uključujući tehnički pregled, obavezno osiguranje vozila pri registraciji i propisane takse.

Koje usluge nudi PaySpot platna institucija?

PaySpot plaćanje registracije nije jedina usluga koju nudi ova platna institucija. Preko nje možete obaviti uplatu gotovog novca drugom licu. Samim tim, možete da platite struju, telefon, kablovsku, komunalije i druge račune. Takođe, pruža usluge transfera novca na teritorij Srbije. To znači da jedno fizičko lice može da obavi prenos svojih novčanih sredstava drugom licu, uz veoma povoljnu proviziju koju plaća samo pošiljalac novca.

U želji da izađe u susret i klijentima koji ne žive u našoj zemlji, PaySpot platna institucija je uvela i međunarodni transfer novca. Pomoću RIA money transfera imate mogućnost da šaljete novac u inostranstvo, kao i da primate novčane uplate iz drugih zemalja.

Posebnu uslugu koju nudi PaySpot jeste povraćaj poreza. Na taj način građani Srbije za robu kupljenu u inostranstvu mogu da izvrše povrat poreza kod nas.

PaySpot plaćanje registracije u agenciji TP Holliday

Agencija TP Holliday ima višegodišnje iskustvo u obavljanju tehničkog pregleda svih vrsta vozila – počev od standardnih automobila, preko modela na plin, pa do hibrida i kvad vozila. Ovde možete obaviti ne samo kontrolu, već i kompletnu registraciju uz izdavanje registracione nalepnice i kupovinu osiguranja od autoodgovornosti.

PaySpot placanje registracije

Prateći trendove u poslovanju agencija TP Holliday konstantno radi na usavršavanju svojih usluga. Nakon izuzetne povoljnosti, a to je registracija vozila na rate, svojim klijentima pruža mogućnost da plate sve troškove putem PaySpot platne institucije. Time ćete uštedite svoje vreme, jer nema potrebe da odlazite u banku ili poštu. S obzirom da su provizije veoma povoljne štedite i novac, pri čemu ne morate da brinete za sigurnost uplata. PaySpot plaćanje registracije je ne samo brzo, već i potpuno bezbedno.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn