Tehnički pregled automobila u Šapcu

Tehnički pregled automobila u Šapcu

Tehnički pregled automobila u Šapcu se odvija po gustom rasporedu zbog velike potražnje klijenata.

U zapadnoj Srbiji na prostoru od 795 km2, na obali Save smešten je centar Mačvanskog okruga. Zahvaljujući povoljnim klimatskim uslovima Šabac je oduvek privlačio ljude za život, dok dobar geografski položaj učinio je grad značajnom raskrsnicom puteva koji povezuju ostale delove Srbije. Ovde prolaze magistralni putni pravci M19 (Beograd – Obrenovac – Šabac – Loznica – Mali Zvornik) i M21 (Novi Sad – Ruma – Šabac – Valjevo – Užice), a u neposrednoj blizini je auto-put Beograd – Zagreb. I u samom gradu razvijena je odlična mreža lokalnih saobraćajnica na kojima iz dana u dan raste broj vozila. Samim tim se povećava i potreba za bezbednošću u saobraćaju.

Glavni uslov za sigurnu vožnju jeste da automobil prođe detaljnu kontrolu, tj. tehnički pregled kako bi mogla da se obavi registracija vozila Šabac.

Zašto izabrati agenciju TP Holliday za tehnički pregled automobila u Šapcu?

TP Holliday je sinonim za pouzdanost, kvalitet i pristupačne usluge. Višedecenijsko iskustvo u radu doneli su visok nivo profesionalizma kako u pogledu posla, tako i u odnosu sa klijentima. Upravo ova karakteristika izdvaja TP Holliday od drugih.

Bez obzira li da imate standardni automobil, vozilo na plin, električno ili hibrid, TP Holliday tim je obučen za pravilnu dijagnostiku na svim vrstama vozila. Ne samo da ne morate brinuti da li će posao biti obavljen stručno, već možete biti sigurni da neće doći do ikakvih oštećenja na vašem četvorotočkašu.

Tehnički pregled automobila u Šapcu

Uz vrhunske radnike, TP Holliday se može pohvaliti i najsavremenijom opremom. Na 2 linije za tehnički pregled instalirani su Hofman Marinković uređaji poslednje generacije tako da se kontrola odvija bez zastoja.

Tehnički pregled automobila u Šapcu omogućava vam kupovinu svih vrsta osiguranja

S obzirom da u agenciji TP Holliday možete da obavite ne samo tehnički pregled automobila u Šapcu, već i registraciju za polisu osiguranja od autoodgovornosti ne morate da odlazite u osiguravajuće društvo. Imate mogućnost da na jednom mestu platite sve troškove i takse, kao i da dobijate registracionu nalepnicu i obavezno osiguranje.

Mnogi vozači se odlučuju da svoj automobile dodatno osiguraju. Zbog toga agencija TP Holliday u svojoj ponudi ima različite pakete kako za delimično, tako i za potpuno kasko osiguranje, pa vrlo lako možete da pronađete polisu po uslovima koji vama najviše odgovaraju. Za vašu sigurnost na putu, možete na licu mesta izvaditi polisu  putnog zdravstvenog osiguranja, samo uz pasoš.

Najpovoljnije cene registracije vozila 2021. godine

Briga za klijente je na prvom mestu, zato agencija TP Holliday nastoji da svakom pruži najpovoljniji način plaćanja.

Troškove tehničkog pregleda i registracije možete platiti na 11 mesečnih rata i to čekovima bez kamate, administrativnom zabranom, kreditnim karticama ili platnim karticama Intesa banke. Prateći svetske trednove TP Holliday je uvela posebnu povlasticu za svoje klijente, a to je plaćanje preko PaySpot platne institucije.

Tehnički pregled automobila u Šapcu

Pozovite nas i uverite se sami zašto su mnogi vozači za tehnički pregled automobila u Šapcu izabrali TP Holliday.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn