Registracija vozila popust

Registracija vozila popust

Kada je u pitanju registracija vozila popust je prvo na šta većina vozača pomisli.

Registracija vozila i tehnički pregled predstavljaju zakonom propisane procedure provere tehničke ispravnosti vozila radi bezbednog učestvovanja u saobraćaju. Kao takve, one imaju izuzetan značaj.

Kao što verovatno znate, ove procedure vrše se minimalno jednom godišnje, a po potrebi i više puta. Naime, tehnički pregled može se obavljati redovno (jednom godišnje), ali postoje i vanredni i kontrolni tehnički pregledi. Kontrolne i vanredne tehničke preglede može naložiti nadležno lice ili se vrše nakon većih popravki vozila, nakon sudara, druge saobraćajne nezgode ili slično. Ono što je zajedničko jeste da tehnički pregled uvek predstoji registraciji vozila. Bez uspešno obavljenog tehničkog pregleda vozilo nije moguće registrovati, odnosno upisati u jedinstveni registar vozila.

Isključivo redovno regulisana, proveravana vozila, koja su registrovana mogu učestvovati u saobraćaju u našoj državi i inostranstvu.

Pre samo desetak godina, ove procedure zadavale su velike brige i glavobolje vozača putničkih i teretnih vozila. Sveobuhvatan proces podrazumevao je odlazak u MUP, čekanje, duge redove, veliku svotu novca odjednom. Jednostavno – proces obavljanja tehničkog pregleda i registracije vozila bio je previše komplikovan. Kada se na sve to dodala cena samih procedura, stres je bio praktično neizbežan.

Registracija vozila popust

Danas, kada se suočavamo sa sve većom inflacijom i porastom cena na svim poljima života, vozači počinju da brinu i oko plaćanja registracije automobila, kamiona, motocikala i drugih prevoznih sredstava. Međutim, situacija nije alarmantna, naročito ne kada odaberete pravog partnera!

Gde vas očekuju najveći popusti za obavljanje registracije vozila, ali i šta vas sve očekuje prilikom obavljanja ovih procedura otkrivamo vam u narednim redovima.

Registracija vozila popust – Koje vrste registracije vozila postoje?

Kao što razlikujemo više vrsta tehničkog pregleda, tako razlikujemo i više različitih registracija vozila.

Naime, kada se registruje novo vozilo, govorimo o prvoj registraciji vozila. I kada se polovno vozilo prvi put registruje na teritoriji Republike Srbije, radi se o prvoj registraciji. Jednostavnim rečima, svako vozilo, bilo da je kupljeno u našoj državi ili uveženo iz inostranstva, mora biti registrovano po prvi put.

Kada obavite prvu registraciju, dobijate saobraćajnu dozvolu, izdaje vam se registraciona nalepnica, a dobijate i registarske tablice. Tek tada smete da vozite svoje prevozno sredstvo na javnim putevima naše države.

Osim prve registracije, razlikujemo i privremenu registraciju vozila. Kao što i sam naziv kaže, radi se o registraciji na određeni vremenski period, a ne duže od godinu dana. Uglavnom se privremeno registruju automobili stranih državljanina koji borave u našoj državi na određeno vreme.

Produženje registracije vrši se nakon isteka registracione nalepnice. U ovom slučaju neophodno je registrovati vozilo u najkraćem vremenskom roku, ali se savetuje da to učiniti neposredno pred istek prvobitne registracije. Na ovaj način sprečavate neprijatne situacije i dodatne troškove, koji nikome nisu potrebni.

Pogodnosti registracije vozila u agenciji TP Holliday

Ukoliko se približava datum vaše naredne registracije vozila, možda ćete potražiti i opcije gde vas čekaju razne pogodnosti i popusti. S obzirom na predstojeće praznike, agencija TP Holliday priredila vam je i popuste za registraciju vozila.

Osim toga, u našoj agenciji čekaju vas i dodatne pogodnosti. Tako, kod nas možete zakazati termin registracije online putem, popunjavanjem jednostavnog formulara na našem sajtu. Za svega nekoliko minuta zakažite termin koji najviše odgovara vama i vašim potrebama.

Na raspolaganju vam je i plaćanje registracije na rate. Registrujte svoje vozilo sada – a plaćajte kasnije. Registraciju možete platiti i do 12 mesečnih rata.

Registracija vozila popust

Takođe, u našoj agenciji možete osigurati svoje vozilo od autoodgovornosti, kupiti polisu Kasko osiguranja, kao i osigurati svoje domaćinstvo, putnike u vozilu, stakla na automobilu ili kupiti Zeleni karton.

Za više informacija o uslugama registracije vozila i tehničkog pregleda koje vam nudimo, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju! Ukoliko vam je neophodna registracija vozila popust vam je dostupan u agenciji TP Holliday. Čekamo vas!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn