Registracija auto prikolica – Sve potrebne informacije na jednom mestu!

Registracija auto prikolica – Sve potrebne informacije na jednom mestu!

Ukoliko želite da svoje priključno vozilo koristite u svakodnevnom saobraćaju, odnosno na putu, onda je registracija auto prikolica obavezan korak ka tome!

Nijedno vozilo ne sme se naći u saobraćaju bez obnovljene registracije. Isto važi i za auto prikolice. Budite savesni i odgovorni učesnik u saobraćaju i registrujte svoje vozilo pravovremeno.

Pored registracije, tehnički pregledi nezaobilazan su deo provere ispravnosti vozila.

Registracija auto prikolica – Tehnički pregled kao prvi korak

Ukoliko vam baš i nije jasna registracija auto prikolica i način na koji se do nje stiže, na pravom ste mestu.

Registracija auto prikolica

Kako bi vaše priključno vozilo uopšte i moglo biti registrovano, potrebno je izvršiti tehnički pregled vozila.

Prema novom Pravilniku o tehničkom pregledu, potrebno je da dovezete auto prikolicu na sam tehnički pregled. Na samom tehničkom pregledu utvrdiće se ispravnost priključnog vozila i ono će se fotografisati iz svih uglova.

Pre nego što krenete na tehnički pregled, potrebno je da nazovete agenciju i raspitate se šta će vam sve od dokumentacije biti potrebno. Ukoliko se dokumentacija ne slaže ili je nepotpuna, pregled neće biti moguće obaviti.

Zato je važno biti dobro informisan i u toku sa novim izmenama Zakona i Pravilnika. Ukoliko ste vozač, verovatno znate da je ovo od presudne važnosti po bezbednost u saobraćaju.

Ukoliko želite da obnovite registraciju auto prikolica, tehnički pregled je prvi korak ka tome.

Vodite računa da je vaša auto prikolica uredna, sređena i oprana pre nego što krenete u agenciju za tehnički pregled. Nečistoće na priključnom ili bilo kom drugom vozilu mogu znatno uticati na to da li će ono proći tehnički pregled ili neće.

Registracija auto prikolica – Završetak procesa registracije

Kada ste uspešno obavili tehnički pregled, na red sledi registracija auto prikolica.

Po završetku tehničkog pregleda, vlasnik auto prikolice dobija popunjen registracioni list. Ovaj registracioni list sa tehničkog pregleda dokaz je da je vaše vozilo potpuno bezbednost za učešće u saobraćaju.

Registracija se završava odlaskom u MUP i podnošenjem sve neophodne dokumentacije – registracionog lista, lične karte, uplatnice taksi i polisa, kao i ATEST-a.

Ukoliko vozilo registrujete prvi put, registracija podrazumeva i izdavanje registracione nalepnice, kao i registarskih tablica.

Registracija vozila Šabac

Registracija vozila je neophodna procedura, regulisana Zakonom o saobraćaj i uređena pravilnicima. Iz tog razloga voziti automobil ili auto prikolicu bez produžene registracije protivno je zakonu i kažnjava se prema istom.

Agencija za tehnički pregled TP Holliday – Obavite sve na jednom mestu

Agencija za tehnički pregled Šabac, TP Holliday nudi vam sve usluge u vezi sa tehničkim pregledom ili registracijom vozila.

Ukoliko odlučite da svoj automobil registrujete kod nas, vaš termin možete zakazati i online, preko našeg sajta. Odaberite vreme koje vam najviše odgovara, a mi ćemo vam uvek izaći u susret.

Ne zaboravite da tehnički pregled vozila ili registraciju obavite na vreme, kako ne biste imali problema u saobraćaju.

Pored osnovnih usluga, nudimo vam i usluge osiguranja. Osiguranje se odnosi bilo na putničko vozilo, putnika ili domaćinstvo. Ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost zdravstvenog osiguranja sa Covid 19 pokrićem.

Takođe, nudimo vam i opciju plaćanja na rate. I to na čak 12 mesečnih rata! Registrujte svoju auto prikolicu odmah, a plaćajte kasnije! Imate opciju plaćanja čekovima građanja, putem administrativne zabrane za zaposlena lica ili penzionere, kreditnim karticama ili karticama Banca Intese. Na vama je da odlučite koji način plaćanja vam najviše odgovara.

Naša TP Holliday agencija ima dugogodišnju saradnju sa AMSS-om i nudi vam mogućnost kupovine članske kartice pomoći na putu. Nikada ne možete znati da li će vam pomoć na putu zatrebati ili ne. Obezbedite sebe i svoj automobil na vreme.

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije u vezi sa registrovanjem novog automobila ili auto prikolice, tehničkog pregleda ili bilo kojom uslugom koju nudimo, u svakom trenutku možete nas kontaktirati.

TP Holliday – Registracija i tehnički pregledi bez muke!

 

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn