Registracija vozila bez odlaska u MUP

Registracija vozila bez odlaska u MUP

Registracija vozila bez odlaska u MUP predstavlja olakšanje većini vozača, a naročito onima koji nemaju dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju.

Kao što i sami znate, registracija vozila je zakonom propisana procedura, koja se mora obaviti barem jednom godišnje. Njom se vozilo upisuje u jedinstveni registar, te vozilu postaje omogućeno svakodnevno učestvovanje u saobraćaju. Samo prevozna sredstva koja su uredno registrovana smeju i mogu biti učesnici u saobraćaju.

Pre deset godina, vozačima motornih vozila poput automobila, motocikala i kombi vozila, registracija je zadavala mnogo glavobolja. Celokupan proces tehničkog pregleda i registracije vozila zahtevao je mnogo vremena, koje se gubilo na popunjavanje uplatnica, odlazak u banku, i dugo čekanje u redu na šalterima MUP-a, kako bi se produžila registracija. Na sreću, sada to više nije slučaj. Fizička i pravna lica više ne čekaju sa strahom dan registracije vozila, a tome doprinose i ostali faktori.

Kako teče registracija vozila bez odlaska u MUP, i šta vam je sve neophodno, kada je dokumentacija u pitanju, otkrivamo vam u narednim redovima.

Potvrda o tehničkoj ispravnosti uslov je registraciji vozila bez odlaska u MUP

Kako bi vaše vozilo moglo biti registrovano, neophodno je da uspešno prođe proveru tehničke ispravnosti, odnosno tehnički pregled.

Tehnički pregled vozila može biti redovni, vanredni ili kontrolni. Redovni tehnički pregledi obavljaju se jednom godišnje i služe proveri ispravnosti vozila. Vozilo mora ispuniti sve uslove propisane Pravilnikom i zakonom, kako bi bilo potpuno bezbedno za učešće u saobraćaju.

Registracija vozila bez odlaska u MUP

Vodite računa da svoje vozilo dovezete u čistom i urednom stanju, kako bi moglo biti primljeno i kako bi tehnički pregled mogao biti obavljen. Vozila na kojima nakupljena prljavština i prašina ometaju snimanje, tehnički pregled neće biti obavljen, a vaše vozilo biće vraćeno.

Ukoliko se odlučite za našu agenciju, važno je da znate da ćete tehnički pregled obaviti bez čekanja, stresa i nervoze. Najmodernija oprema i tehnički pregled na tri linije omogućavaju našoj agenciji da svakom klijentu izađe u susret, veoma brzo i efikasno.

Nakon obavljenog tehničkog pregleda, vaše vozilo dobija Potvrdu o tehničkoj ispravnosti, što je jedan od uslova kada je registracija vozila bez odlaska u MUP u pitanju.

Polisa osiguranja od autoodgovornosti – Obavezno osiguranje vozila

Kako bi vaše vozilo moglo biti registrovano, neophodno je da bude i osigurano. Osiguranje od autoodgovornosti predstavlja obavezno osiguranje. Polisa se kupuje i potpisuje pri registraciji vozila, a njome je vaše vozilo osigurano od štete koju pričini tećem licu u slučaju nezgode ili saobraćajne nesreće.

Pri registraciji vozila, možete nabaviti i osiguranje putnika u vozilu, kao i Kasko osiguranje. Agencija TP Holliday vam, između ostalog, nudi i mogućnost kupovine polisa osiguranja domaćinstva, kao i putnog zdravstvenog osiguranja.

Registracija vozila bez odlaska u MUP – Brzo, efikasno i lako!

Kada vozilo uspešno prođe tehnički pregled, kao dokaz za to dobijate Potvrdu o tehničkoj ispravnosti. Ova potvrda biće vam neophodna pri registraciji vozila.

Osim toga, vozači na uvid donose i saobraćajnu dozvolu, kao i lični identifikacioni dokument (ličnu kartu). Sve propisane takse možete uplatiti na licu mesta, čime se proces registracije ubrzava i olakšava. Naravno, Polisa osiguranja od autoodgovornosti još jedan je dokument koji morate posedovati pri registraciji automobila, motocikala i drugih motornih vozila.

U agenciji TP Holliday možete registrovati svoje vozilo, bez čekanja, stresa i nerviranja – veoma brzo i efikasno!

Registracija vozila bez odlaska u MUP

Termin registracije možete zakazati i online putem, popunjavanjem jednostavnog formulara. Ukoliko to preferirate, zakazivanje možete obaviti i na licu mesta ili pak telefonskim putem.

Agencija TP Holliday nudi vam najbolje uslove tehničkog pregleda i registracije vozila, kao što su mogućnost plaćanja na rate i obavljanja svih procedura na jednom mestu. Kontaktirajte nas!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn