Tehnički pregled automobila

Tehnički pregled automobila

Tehnički pregled automobila je jedna od veoma važnih obaveza koju svaki vozač mora da ispuni. Zakon Republike Srbije nalaže da svako vozilo jednom godišnje bude podvrgnuto tehničkom pregledu.

Zašto je važan tehnički pregled automobila?

Oni koji su nedavno postali vozači i koji su došli u posed svog prvog automobila, moraju znati da je za bezbednost u saobraćaju veoma bitno da obave tehnički pregled automobila.

Primarni uslov da bi jedno automatozovano vozilo moglo da se nađe u saobraćaju jeste da bude potpuno ispravno. Njegova tehnička ispravnost se jedino može utvrditi tehničkim pregledom automobila.

Važno je pomenuti da vozilo ne može biti registrovano ukoliko nije prošlo tehnički pregled. A, bez registracije takođe ne može biti pušteno u saobraćaj.

Šta podrazumeva tehnički pregled automobila i gde se obavlja?

Tehnički pregled automobila obuhvata kontrolu ispravnosti svih uređaja na vozilu. Prvi na lsiti su uređaj za upravljanje, uređaj za zasutavljanje i uređaji za osvetljavanje puta, za davanje svetlosnih signala i za označavanje vozila.

Takođe, neizostavno se pregledaju i uređaj koji omogućava normalnu vidljivost, uređaj za davanje zvučnih snakova, uređaj za kontrolu i davanje znakova, kao i uređaj za odvođenje i regulisanje izduvnih gasova.

Na vozilu mora bit proverena i ispravnost uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, uređaja za kretanje vozila unazad i osovina, uređaja za oslanjanje i uređaja za kretanje vozila u rikverc.

Posebno važan deo tehničkog pregleda automobila čini pregled elektrouređaja i instalacija, pogonskog uređaja, uređaja za prenos snage. Na kraju tehničkog pregleda automobila, proveravaju se ostali uređaji i delovi vozila, kao i oprema vozila.

Ako je bakon pregleda vozilo okarakterisano kao ispravno, Tehnički pregled Holliday klijentu izdaje popunjen i overen registracioni list.

Holliday tehnički pregled vozila i druge usluge

Od svog osnivanja, kuća Holliday iz Šapca radi rukovođena motom SVE NA JEDNOM MESTU – SVE U JEDNOM DANU. Zahvaljujući kvalitetu, ažurnosti i brzini, naši klijenti nam se vraćaju već godinama.

Osim usluge tehničkog pregleda automobila, Holliday svim svojim korisnicima pruža i druge usluge. Registracija vozila, osiguranje i prenos vlasništva vozila samo su neke od njih. Naše ljubazno i iskusno osoblje pružiće vam sve neophodne savete i pomoć pri ispunjavanju tehničkih i birokratskih pojedinosti.

Uz našu svesrdnu pomoć i znanje, bićete pošteđeni čekanja u redu. U svakom trenutku ćemo vam pružiit adekvatnu i pravovremenu uslugu. Vaše vreme je dragoceno i zato ćemo ga štedeti tako što ćemo vas putem telefona obavestiti o trenutku kada će vaša dokumenta biti spremna za preuzimanje.

Osim toga, tehnički pregled automobila Holliday omogućava vam uplatu svih taksi i prikupljanje neophodne dokumentacije. Ukoliko su vam potrebna dokumenta za registraciju vozila, i to u bilo kom registarskom području, Holliday vam stoji na raspolaganju.

Tehnički pregled vozila bez čekanja u redu

U savremeno, veoma dinamično doba, koje nam diktira jako puno obaveza, a dozvoljava vrlo malo vremena, važno je imati oslonac. Tehnički pregled Holliday biće vaš pouzdani partner i podrška u pravom trenutku.

Znajući da je vaše vreme ograničeno i da ga nemate puno na raspolaganju, nećemo dozvoliti da ga nepotrebno traćite. Ako se odlučite da tehnički pregled automobila obavite kod nas, budite sigurni da ćemo obezbediti sve uslove da tu obavezu ispunite na što bezbolniji način. Bez čekanja u redu, brzo, jednostavno i veoma efikasno izvršićemo tehnički pregled automobila u vašem vlasništvu.

Šta sledi posle tehničkog pregleda automobila?

Nakon uspešnog tehničkog pregleda, ako je došlo vreme za registraciju vašeg vozila, pružićemo vam rado i tu vrstu usluge. Kod nas, registraciju vozila možete obaviti bez ovlašćenja i dodatnih, skrivenih troškova.

Uz našu pomoć, produžetak registracije obavićete bez odlaska u SUP, i to za samo pet minuta.

Potrudićemo se da postupak registracije protekne u najkraćem roku i bez ikakvih problema. U TP Holliday dobićete sve što je potrebno za registraciju automobila, pikapa, kombija ili drugog vozila.

Posebnu pogodnost čini mogućnost plaćanja registracije vozila na šest ili dvanaest mesečnih rata za zaposlene i penzionere, kao i plaćanje čekovima građana. Uz to, vršimo i izdavanje registracionih nalepnica, koje će vam služiti dok ne dobijete zvaničnu metalnu registraciju.

Kod nas takođe možete produžiti registraciju, i to na licu mesta, uplatom potrebnih taksi na šalteru pošte, koji se nalazi u našem poslovnom objektu. Dakle, kod nas je sve brzo, jednostavno i efikasno.

Registraciju možete izvršiti i putem administrativne zabrane, bez kamate i dodatnih troškova i bez provere kreditnog biroa. Omogućavamo vam odloženo plaćanje prve rate čak do mesec dana.

Nakon uspešno izvršene registracije, TP Holliday će vam izdati probne tablice sa kojima možete bezbrižno nastaviti vožnju svog automobila.

Tehnički pregled automobila – Koje se još usluge mogu dobiti u TP Holliday?

TP Holliday ima dugoročnu uspešnu saradnju sa vodećim osiguravajućim kućama. Zahvaljujući ovoj besprekornoj kolaboraciji, TP Holliday vam omogućava ugovaranje različitih oblika osiguranja motornih vozila.

Uz to, ako želite negde da otputujete, obezbedićemo vam zeleni karton za sve zemlje u kojima je on obavezan. Na tom spisku se nalaze: Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Makedonija, Moldavija, AlbanijaBiH, Tunis i Maroko. Ova usluga kod nas košta samo 2.000 dinara.

Zeleni karton je obavezan dokument prilikom putovanja u inostranstvo. On vam obezbeđuje naknadu materijalne ili nematerijalne štete, koju možete doživeti ili pričiniti u saobraćajnoj nezgodi u inostranstvu.

Ukoliko ste odlučili da prodate ili pak kupite drugo vozilo, kod nas možete obaviti prenos vlasništva i odjavu vozila.

Da li TP Holliday pruža još neke vrste osiguranja vozila?

Premda je naša primarna delatnost tehnički pregled automobila, naša kuća, pored drugih usluga, vozačima obezbeđuje i različite vrste osiguranja.

Kod nas možete dobiti sledeće vrste osiguranja:

  1. Osiguranje od autoodgovornosti;
  2. Zeleni karton;
  3. Kasko osiguranje;
  4. Osiguranje stakla;
  5. Pomoć na putu;
  6. Osiguranje putnika.

Osim ovih usluga, putem sistema PaySpot svojim klijentima omogućavamo jednostavno plaćanje svih računa: komunalija, mobilnog telefona, Interneta i drugih. Takođe, vršim i transfer novca u zemlji i u inostranstvu brzo, pouzdano i bezbedno, i to pod najpovoljnijim uslovima.

Znajući koliko je vozačima važno da na što jednostavniji i efikasniji način obave sve obaveze oko svog vozila, TP Holliday je oduvek nastojao da im izađe u susret i olakša sve procedure. Naši korisnici su veoma zadovoljni uslugama koje ima pružamo, srdačnim i profesionalnim pristupom naših zaposlenih, a iznad svega našom ažurnošću.

Upravo to su razlozi zbog kojih nam se iznova vraćaju i preporučuju nas svojim poznanicima, prijateljima i poslovnim saradnicima. A, to je naša najveća satisfakcija da nastojimo da budemo još bolji.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn