Tehnički pregled Šabac

Tehnički pregled Šabac

Tehnički pregled Šabac je samo jedna od prednosti koje ovaj divni grad pruža. Smešteno u severozapadnom delu Srbije, na levoj obali reke Save, ovo mesto pruža brojne pogodnosti za život.

Tehnički pregled Šabac kao odraz kvaliteta života Šapčana

Zahvaljujući svom povoljnom geografskom položaju, Šabac je raskrsnica puteva koji vode u sve okolne gradove nekadašnjih jugoslovenskih republika. Odličan plovni drumski saobraćaj omogućava odličnu vezu sa Bosnom i Hercegovinom, Republikom Srpskom i Hrvatskom. Na taj način, ostvaruju se plodne trgovinske veze bivših republika, što doprinosi ekonomskom razvoju.

Rečnom plovidbom, Šabac je povezan i sa Beogradom, a preko njega i Dunava, sa inostranim zemljama koje leže na dunavskim obalama.

Grad Šabac broji oko 123.000 stanovnika, a veliki pripredni rast duguje čuvenom hemijskom gigantu Zorka. Dobra međumesna, regionalna i međunarodna transportna linija omogućava odličnu ekonomsku razmenu privrednih dobara.

Vozila koja se kreću šabačkim i okolnim drumovima, svakodnevno pređu hiljade kilometara. Tranzit robe i usluga je ogroman, a Šapčanima je omogućeno da svoja vozila učine bezbednim na putu.

Tehnički pregled Šabac, koji se vrši u renomiranoj i ovlašćenoj kući TP Holliday, Šapčanima pruža sve usluge koje su im neophodne za nesmetano obavljanje raznolikih delatnosti.

Najbolji tehnički pregled Šabac

Ovlašćeno društvo za vršenje tehničkog pregleda u Šapcu je kompanijaTP Holliday. Od početka rada, naša primarna ideja je poslovanje po najvišim standardima i stvaranje imena od ugleda. Poslovna strategija koju primenjujemo od svog osnivanja, godinama se pokazuje kao višestruko ispravna. Oduvek radeći isključivo na korist i zadovoljstvo klijenata, TP Holliday je izgradio renome jedinstvenog i pouzdanog brenda.

Uvek izlazeći u susret potrebama i željama klijenata, nastojimo da im olakšamo ionako zamornu proceduru oko tehničkog pregleda. Kod nas vozači nailaze prevashodno na visoku poslovnost i ažurnost. Praćene srdačnošću i velikom uslužnošću, usluge koje pružamo kao odgovor dobijaju zahvalnost i satisfakciju klijenata. To su glavni razlozi zbog koji je TP Holliday, odnosno tehnički pregled Šabac postao lider u ovoj oblasti.

Budući da tehnički pregled vozila, registraciju i druge usluge pružamo i stanovnicima drugih gradova, u našu kompaniju dolaze i građani Beograda, Valjeva, Loznice i drugih.

Tehnički pregled vozila u Šapcu

U skladu sa Zakonom o bezbednosti u saobraćaju Republike Srbije, TP Holliday  već dugi niz godina primenjuje sve propise iz Pravilnika o tehničkom pregledu vozila. Zahvaljujući posedovanju svih licenci i ispunjenju svih zakonskih normi o opremi, ljudstvu i postupcima, tehnički pregled Šabac je jedan od najpouzdanijih načina da osigurate svoje vozilo.

Da bi jedno vozilo bilo proglašeno tehnički ispravnim i da bi, samim tim, moglo da se uključi u saobraćaj, neophodno je da ga vlasnik jednom godišne odveze na tehnički pregled Šabac.

Kada dovezete svoje vozilo u TP Holliday, budite sigurni da ste na pravom mestu. U našoj kompaniji dobićete detaljan i izuzetno stručan tehnički pregled svog vozila.

TP Holliday – Bezbednost vašeg vozila na prvom mestu!

Svi naši dugogodišnji klijenti upoznati su sa načinom našeg rada. Oni dobro znaju da je ispravnost njihovog vozila naš prioritet i da ulažemo maksimum kako bismo je obezbedili.

Načela kojima se rukovodimo jesu visoka stručnost, posvećenost i izuzetna odgovornost. Jer, jedino obezbeđenjem potpune ispravnosti vozila, životi naših klijenata mogu biti sigurni.

Tehnički pregled Šabac je prvi korak na bilo kom putu, dužem ili kraćem. Da biste vozili bezbedno i stigli na svoje odredište bez stresa, neophodno je proveriti ispravnost vozila. TP Holliday će uložiti sve napore da osigura bezbednu vožnju vama i vašoj porodici.

Kako se vrši tehnički pregled Šabac?

Pored svih neophodnih uređaja i opreme za vršenje tehničkog pregleda, ovlašćena organizacija mora posedovati određeni pribor, alat, dizalice i druge mašine. Pri kontroli tehničke ispravnosti vozila, TP Holliday strogo vodi računa o poštovanju svih zakonskih regulativa koje se odnose na datu oblast.

Kod nas se posebna pažnja posvećuje važećim propisima o standardima za vozila na kojima se vrši tehnički pregled, propisima o bezbednosti saobraćaja na putevima, kao i drugim propisima i uputstvima za rukovanje koji su od značaja za izvođenje tehničkog pregleda.

Tehnički pregled Šabac vrši kontrolu tehničke ispravnosti svih vozila koja se koriste na drumovima u Republici Srbiji. Osim automobila različite kubikaže motora, vršimo tehnički pregled kamiona svih težina i kabarita, pikap dostavnih vozila, kao i kombija.

Osim ovih vozila, vršimo proveru ispravnosti cisterni, traktora, kombajna, motokultivatora i motocikala. Pri tehničkom pregledu, jedan od neizostavnih mernih uređaja jeste aparat za merenje usporenja i uređaj za kontrolu pritiska u pneumaticima.

Ako bi provera ovih parametara, odnosno delova vozila bila zanemarena ili nestručno izvedena, moglo bi doći do ozbiljne saobraćajne nesreće.

Naime, ukoliko kočnice nisu ispravne, a brzina usporenja nije adekvatna, pri razvijanju veće brzine vozilo ne bi moglo blagovremeno da ukoči. Prema statistikama, upravo je neispravnost kočionog sistema uzrok lančanih sudara, udesa i pogibija vozača i slučajnih prolaznika.

Takođe, ako pritisak u gumama, odnosno pneumaticima, nije odgovarajući, bezbednost u vožnji isto može biti ugrožena.

Koji se merni uređaji i metode koriste pri tehničkom pregledu vozila?

Pored redovnih, godišnjih tehničkih pregleda, ponekad se vrše i vanredne kontrole. Ukoliko se, mimo redovnog pregleda, ustanovi bilo kakva neispravnost vozila, ono se mora podvrći vanrednom tehničkom pregledu.

Utvrđivanje tehničke ispravnosti vozila vrši se pomoću specijalnih uređaja za to namenjenim i posebnim, tačno utvrđenim metodama koje zakon nalaže.

Tehnički pregled Šabac je poznat po vrhunskom profesionalizmu i rigidnosti u poštovanju celokupne zakonske regulative. U TP Holliday, tehnički pregled vozila vrše isključivo stručna lica, specijalizovana za ovu vrstu delatnosti. Tehničari i viskoko kvalifikovani radnici saobraćajne, odnosno mašinske struke, sa višegodišnjim iskustvom, izvršiće tehnički pregled vašeg vozila temeljno, profesionalno i efikasno.

Pri tome će koristiti mnogobrojne uređaje, opremu i mašine. Neki od njih su merni instrumenti za kontrolu pritiska u pneumatsko-hidrauličnim instalacijama i uređaji za kontrolu geometrije upravljačkog mehanizma. Ovi drugi instrumenti služe za utvrđivanje traga, nagiba i zatura pomenutog upravljačkog mehanizma.

Dalje se koristi oprema za kontrolu plinskih vodova na vozilima koja koriste plinski pogon. Merač elektrozaštite motornog vozila, kao i merač tvrdoće pneumatika (takozvani šormetar), takođe su neizostavni deo alata koji se koristi za tehnički pregled vozila.

Tehnički pregled Šabac za vašu najveću sigurnost

Osim beleženja raznih parametara ovim instrumentima, svako vozilo, bilo teretno, bilo putničko, mora proći proveru težine. Masa vozila se proverava naročitom vagom sa instrumentom za kontrolu specijalnog pritiska. Uz ovu proveru, obavezno ide i uvid u dinamiku uravnoteženosti točkova, koji se vrši pomoću isto tako specijalnog uređaja.

TP Holliday će vam pružiti sve neophodne provere kako biste bili sigurni da je vaše vozilo bezbedno. Naše izuzetno stručno i posvećeno osoblje zna koliko je za bezbednost u saobraćaju važno imati vozilo koje ispunjava sve uslove tehničke ispravnosti. Zato, nemojte brinuti kome ćete poveriti svoje vozilo – sa TP Holliday, bezbedni ste i vi i vaši najdraži.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn