Tehnički pregled tegljača

Tehnički pregled tegljača

Tehnički pregled tegljača je obavezan za sve vlasnike ovog tipa vozila.

Kao što već znate, vozilo mora imati važeću registraciju da bi moglo da se nađe u prometu na putevima. Kako biste obavili registraciju svog vozila, najpre morate da uradite tehnički pregled vozila.

Kako se obavlja tehnički pregled teretnih vozila – isto tako je neophodno obaviti i tehnički pregled tegljača.

Kada su u pitanju vučna vozila, odnosno tegljači – vlasnici moraju biti dobro upoznati sa svim neophodnim procedurama i dokumentacijom kako bi uspešno obavili registraciju.

Vozilo koje nije tehnički ispravno ne sme da se nađe u saobraćaju – budući da je tako ugrožena bezbednost svih učesnika saobraćaja. A ovo je stavka koja je obavezna!

Tegljači ili vučna vozila su ona vozila koja se koriste za vuču drugih vozila – koja mogu biti u kvaru, nepropisno parkirana, privremeno zaplenjena ili na drugi način sprečena da se kreću. To može podrazumevati vuču vozila oštećenog u nesreći, vraćanje vozila na voznu površinu u slučaju raznih nezgoda ili vuču/transport jednog vozila do servisne radionice ili drugog mesta.

Tehnički pregled tegljačaobavezna stavka za sve vlasnike jednom u 12 meseci

Tehnički pregled tegljača neophodno je izvršiti jednom u 12 (6) meseci radi pregleda njegove tehničke ispravnosti.

TP Holliday Šabac može da se pohvali stručnim i iskusnim timom, kao i najsavremenijom opremom za obavljanje profesionalnog i preciznog tehničkog pregleda svih vrsta motornih vozila.

Sva vučna vozila moguće je tehnički pregledati i prekontrolisati u TP Holliday-u, i to bez obzira na registraciono područje. Kod nas možete obaviti kompletan tehnički pregled tegljača, kao i njihovu registraciju bez odlaska u SUP.

I sve to u jednom danu, na jednom mestu!

Šta treba da uradite?

Za početak, potrebno je da rezervišete svoj termin tehničkog pregleda, a sve ostalo prepustite nama.

Tehnički pregled tegljača, kao i svih drugih motornih vozila – možete zakazati i online putem. Ipak smo u 21. veku i mislili smo na svaki aspekt naše komunikacije i zakazivanja termina.

Pre dolaska na sam tehnički pregled vašeg vozila, najpre prikupite svu neophodnu dokumentaciju i obavezno proverite njenu  ispravnost. Zapamtite da svi podaci iz saobraćajne dozvole moraju biti u skladu sa podacima o vozilu. Ukoliko dođe do nepodudaranja podataka, vozilo će biti vraćeno sa pregleda i neće moći da se registruje.

Čistoća vučnog vozila, odnosno tegljača je isto tako važna stavka. Pre svega, na taj način će svi podaci sa šasije i motora biti jasno vidljivi. Zato uklonite sve tragove nečistoća, blata i korozije.

Prema Pravilu iz Zakona donetog 2018. godine, tehnički pregled vozila je neophodno dokazati fotografisanjem i snimanjem vozila tokom pregleda. To je glavni dokaz da se vozilo zaista pojavilo na liniji za tehnički pregled i da je pregledano po propisanim zakonskim standardima.

 

Tehnički pregled tegljača – usluga po najnovijim standardima za pristupačnu cenu!

TP Holliday iz Šapca  nudi usluge tehničkog pegleda i registracije tegljača. Posedujemo čak tri linije za vršenje tehničkog pregleda motornih vozila. Poštujemo sve propise deklarisane Zakonom iz 2018. godine i vršimo tehnički pregled svih vrsta motornih vozila u skladu sa najnovijim standardima.

Zapamtite da svako komercijalno motorno vozilo, pa tako i tegljači, mora biti pregledano od strane kvalifikovanog inspektora. U slučaju tehničkog pregleda tegljača, nadležni inspektor mora imati sertifikat za tehnički pregled i održavanje ovakvog tipa vozila.

TP Holliday okuplja tim iskusnih stručnjaka u svom poslu, uključujući i kvalifikovane inspektore za tehnički pregled tegljača.

Poznato je da je namena tegljača, kao što i sam naziv kaže – vuča priključnog vozila. Kao vozilo koje učestvuje u saobraćaju ravnopravno sa drugim motornim vozilima – tegljač mora redovno proći tehnički pregled i registraciju. Na taj način se obezbeđuje njegova tehnička ispravnost i sigurnost.

Tehnički pregled tegljača

TP Holliday Šabac – Obavite sve na jednom mestu u jednom danu!

Zakažite termin tehničkog pregleda tegljača u TP Holliday još danas. Testirajte i pregledajte svoje vozilo na najmoderniji način – po pristupačnoj ceni!

Kako bi tehnički pregled tegljača protekao u najboljem redu i bez mnogo stresa, obratite se našem ljubaznom osoblju i mi ćemo vam u najkraćem roku izaći u susret.

TP Holliday Šabac obavlja tehnički pregled i registraciju svih vrsta motornih vozila – uključujući i tegljač. Najbolje od svega je što sve možete da obavite na jednom mestu, u jednom danu!

Tehnički pregled tegljača je jedna od mnogih usluga koje obavljamo sa velikim uspehom i na zadovoljstvo velikog broja klijenata.

Slobodno nas kontaktirajte i daćemo vam najbolje savete i uputstva u vezi registracije vašeg vozila.

Zakazivanje za tehnički pregled i registraciju tegljača (kao i svih drugih vrsta motornih vozila) možete obaviti i online putem. Bez obzira iz kog registarskog područja dolazite – tu smo za sve vas!

Zato se obratite najboljima u svom poslu – Tehnički pregled Šabac vam stoji na raspolaganju!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn