AMSS ispitno mesto

AMSS ispitno mesto

AMSS ispitno mesto u sklopu agencije TP Holliday omogućava vam da izvršite pregled sopstvenog vozila na pravi i adekvatan način.

Ispitno mesto AMSS na našoj adresi oformljeno je u skladu sa odobrenjem Agencije za bezbednost saobraćaja.

Šta zapravo predstavlja ispitno mesto? Radi se o pregledima vozila iz uvoza, kao i prepravljanih i vozila sa pogonom na TNG.

Zbog čega bi trebalo izvršiti postupak ispitivanja vozila i zašto ga obaviti upravo kod nas otkrivamo vam u narednim redovima.

Za koja vozila je neophodno posetiti AMSS ispitno mesto?

Možda se pitate koja vozila zahtevaju posetu nekom od ispitnih AMSS mesta. Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

 

Ispitivanje vozila zahtevaju benzinska vozila koja za pokretanje i vožnju koriste TNG – tečni naftni gas, odnosno auto plin. U ovom slučaju neophodno je izvršiti i pregled vozila, ali i atestiranje plina.

Vozila iz uvoza takođe će zahtevati dolazak na AMSS ispitno mesto. Agencija za bezbednost saobraćaja je u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima i Pravilnikom o ispitivanju vozila donela jednu odluku. Naime, radi se o tome da svako upotrebljavano vozilo, motorno i priključno, mora izdati Uverenje o ispitivanju vozila. Ovo ispitivanje možete izvršiti u agenciji TP Holliday, gde ćete nakon toga dobiti i neophodno Uverenje.

Pored vozila iz uvoza i benzinskih vozila sa pogonom na TNG, automobili i druga vozila sa zatamnjenim staklima takođe zahtevaju ispitivanje. Isto tako, ispitno mesto AMSS dostupno je i vozilima sa promenjenim farovima, vozilima na kojima je dodata kuka, kao i svim vozilima koja su na bilo koji drugi način prepravljana.

Ispravnost vozila je od krucijalne važnosti za sigurnost i bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Stoga, veoma je bitno pratiti pravila i poštovati propise i proveravati svoje vozilo na vreme.

Zašto odabrati AMSS ispitno mesto u agenciji TP Holliday?

Naša agencija za tehnički pregled i registraciju vozila omogućila vam je i ispitivanje gore navedenih kategorija vozila. Kod nas vam je omogućeno i plaćanje svih taksi za sve preglede i dobijanje Uverenja i Potvrda Agencije za bezbednost saobraćaja.

Ove potvrde neophodne su vam za samu registraciju vozila, stoga ne čekajte i obavite sve propisane procedure na vreme!

Naša agencija pruža vam i podršku pri prikupljanju sveobuhvatne dokumentacije koja vam je neophodna za kontrolisanje vozila iz uvoza.

Posebna pogodnost jeste ta što sve možete obaviti na jednom mestu – od trenutka podnošenja zahteva do preuzimanja Uverenja.

Tehnički pregled, osiguranje vozila i registracija u agenciji TP Holliday

Ukoliko vam sledi i provera tehničke ispravnosti vozila, i ovu proceduru možete obaviti kod nas, po najpovoljnijim uslovima.

Tehnički pregled obavlja se jednom godišnje (ukoliko se radi o redovnom tehničkom pregledu), a po potrebi i više puta. Priprema za tehnički pregled je veoma važna, kako biste bili potpuno sigurni da će vaše prevozno sredstvo uspešno proći ovu proceduru. Na tehnički pregled dolazite sa čistim i urednim vozilom i svom neophodnom dokumentacijom. Tu podrazumevamo i lični identifikacioni dokument, kao što je lična karta.

Nakon tehničkog pregleda obično sledi registracija vozila. Bilo da se radi o produženju registracije ili prvoj registraciji vozila, naša agencija je tu za vas.

 

Kod nas možete kupiti i polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, ali i druge vrste osiguranja kao što su:

Za više informacija o AMSS ispitnom mestu, kao i o AMSS pomoći na putu ili drugim uslugama koje vam pružamo, uvek vam stojimo na raspologanju. Pozovite nas ili nam pošaljite mail, a mi ćemo vas u najkraćem vremenskom roku obavestiti o svemu što vas zanima.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn