Putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem

Putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem

Putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem predstavlja neophodnost pri svakog putovanju u inostranstvu u toku pandemije.

Nikada nije bilo važnije putovati bezbedno i sigurno. Pandemija koronavirusa umnogome je promenila socijalne i društvene tokove, pa samim tim i putovanja. Ukoliko se spremate za putovanje u inostranstvo, najvažnije je nabaviti putno osiguranje, koje će brinuti o vama dok ste na putu.

Sezona letovanja je uveliko u toku. Ljudi se odlučuju za različite destinacije, kao što su najlepše evropske plaže ili gradovi. Pored brige o tome koje ćete stvari poneti, s kim ćete provesti godišnji odmor i letovanje i kojim aktivnostima ćete se baviti, morate voditi računa i o drugim, važnijim stvarima. Jedna od tih stvari svakako je nabavka putnog zdravstvenog osiguranja. Sada, kada je broj obolelih od Covid-19 virusa ponovo u porastu, ovo mora biti prioritet. Putovanje sa osiguranjem koje pokriva kovid jedino je sigurno putovanje u vremenu u kakvom živimo.

Zašto je važno posedovati putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem?

Kao što se nezgode dešavaju kada ste kod kuće, isto tako mogu se dogoditi i na putovanju ili godišnjem odmoru u nekoj stranoj državi. Iako niko ne voli da misli i razgovara o tome, one se ipak dešavaju. Nažalost, u određenim situacijama može doći do lakših ili težih povreda, koje zahtevaju medicinski tretman. Stoga, adekvatna priprema i posedovanje putnog zdravstvenog osiguranja, naročito onog koje pokriva kovid, je od krucijalnog značaja.

Putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem

Ukoliko putujete na određenu egzotičnu lokaciju, naročito sa decom, priprema je još važnija. Neretko može doći do porasta temperature, sunčanice ili stomačnih problema, uzrokovanih promenom klime, vode i hrane. Ovi simptomi mogu ličiti na simptome koronavirusa, te je veoam lako pobrkati ih. Ipak, odlazak lekaru tada postaje neminovnost. Ukoliko se ispostavi da je u pitanju ovaj virus, a ne posledica višečasovnog boravka na suncu, bićete zahvalni što ste odabrali putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem.

Koje sve situacije pokriva putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem?

Putno zdravstveno osiguranje pokriva nezgode koje vas mogu zadesiti na teritoriji određene države, od momenta kada pređete granicu i uđete u datu državu. Ističe onog momenta kada izađete iz države za koju ste odabrali putno osiguranje.

Polisa koju potpišete u agenciji TP Holliday pokriva ambulantno lečenje, kao i RTG dijagnostiku, ali i lečenje preloma kostiju – stavljanje gipsa i zavoja. Isto tako, u ovim situacijama ono će pokrivati i upotrebu pomagala za koračanje.

Putno zdravstveno osiguranje sa Covid pokrićem obuhvata i prevoz vozilom do bolnice, ali i određene lekove. Isto tako, ovaj vid osiguranja pokriva i neke od stomatoloških usluga, do iznosa od 80 evra.

Kada se radi o kovid virusu, osiguranje će pokriti troškove lečenja, testiranja i određenih lekova.

Koje još vrste osiguranja možete nabaviti kod nas?

U agenciji TP Holliday iz Šapca možete nabaviti i druge vrste osiguranja.

Pri tehničkom pregledu, obavezno je potpisivanje polise osiguranja od autoodgovornosti. Radi se o obaveznom osiguranju, koje vas štiti u slučaju da vozilom pričinite štetu trećem licu.

Isto tako, kod nas možete nabaviti i kasko osiguranje na 12 rata. Polisa kasko osiguranja jeste osnov za naknadu štete koja nastane na vašem vozilu pri određenoj saobraćajnoj nezgodi.

Putno zdravstveno osiguranje sa Covid-19 pokrićem

U našoj agenciji možete nabaviti i polisu osiguranja putnika, za 5 putnika u datom vozilu, uključujući i vozača. Ovo osiguranje traje godinu dana, a obezbeđuje sva lica u vozilu od posledica nezgode.

Osiguranje stakala i domaćinstva takođe je dostupno kao usluga u našoj agenciji. Osim toga, kod nas možete kupiti i Zeleni karton, koji predstavlja dokaz da u matičnoj zemlji posedujete osiguranje od autoodgovornosti. Kao takav, neophodan je u određenim državama koje su članice sistema zelene karte.

Za više informacija o vrstama osiguranja, ali i tehničkom pregledu i registraciji vozila, u svakom trenutku možete nas kontaktirati.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn