Kalkulator cene registracije

Kalkulator cene registracije

Kalkulator cene registracije može vam pomoći da sasvim jednostavno izračunate koliko će vas ova procedura koštati.

Mnogi vozači svesni su da tehnički pregled i registracija vozila predstavljaju procedure koje iziskuju veću svotu novca iz porodičnog budžeta. Međutim, vožnja automobila odavno ne predstavlja luksuz, već potrebu. U savremenom društvu, posedovanje ličnog prevoznog sredstva je od izuzetne važnosti. Bilo da vam je neophodan za prevoz do posla ili prevoz dece do vrtića ili škole, automobil u vašoj garaži smatra se veoma korisnim.

S obzirom na poskupljenje cena uzrokovanim celokupnom krizom u svetu, mnogi vozači danas se pitaju da li je registracija njihovog vozila takođe poskupela. Jednostavnom metodom možete veoma brzo izračunati koliko će vas koštati obavljanje ove procedure, ali i procedure tehničkog pregleda. Ta metoda je korišćenje kalukatora cene registracije koji vam je omogućila agencija TP Holliday iz Šapca.

Kako izračunati cenu registracije vozila, ali i zelenog kartona, taksi i novih tablica, otkrivamo vam u narednim redovima.

Kalkulator cene registracije – Popunite neophodna polja

Kalkulator registracije sastoji se od nekoliko važnih i neophodnih polja koje bi trebalo popuniti, kako bi se dobila tačna i konačna cena ove, zakonom propisane, procedure.

Kalkulator cene registracije

Prvo polje zahtevaće od vas da odaberete vrstu vozila koja podleže registraciji. U padajućem meniju odaberite putničko, priključno, teretno vozilo ili motocikl. Kada ste to obavili, možete preći na sledeći korak.

Naredno polje odnosi se na vlasnika prevoznog sredstva. Ponuđene opcije su: fizičko ili pravno lice, lizing, auto škola, taxi, rent-a-car ili invalid.

Zatim, trebalo bi odabrati i vrstu registracije. Da li se radi o jednostavnom produženju registracije? Možda o promeni vlasništva vozila? Ili pak o prvoj registraciji vozila? Ovaj podatak odaberite, takođe, u padajućem meniju.

Opština, zapremina, snaga, nosivost, premijski stepen i broj šteta takođe su polja koja morate popuniti. Zapreminu i snagu vozila možete pronaći na saobraćajnoj dozvoli, dok se premijski stepen nalazi na Polisi od autoosiguranja.

Na kraju, od vas će biti zatraženo da odaberete i vrstu osiguranja – DDOR osiguranje, Generali ili Wiener Staditsche osiguranje.

Ukoliko vam je neophodno izdavanje novih tablica, saobraćajna dozvola ili pak zeleni karton, takođe možete odabrati i ova polja.

Da li vam je neophodan i tehnički pregled?

Kalkulator cene registracije vozila od vas će zatražiti da odaberete da li vam je neophodno i obavljanje tehničkog pregleda pri registraciji vozila. Tehnički pregled i registracija vozila neretko se obavljaju zajedno. Pri tome, prvo se vrši provera tehničke ispravnosti vozila. Ukoliko je to slučaj, odaberite i polje “tehnički pregled“.

Kalkulator će uračunati i cenu tehničkog pregleda, na osnovu karakteristika vašeg prevoznog sredstva, koje ste sami uneli, između ostalog.

Tehnički pregled i registracija vozila dve su procedure koje se moraju obaviti barem jednom godišnje. Redovan tehnički pregled predstavlja proveru tehničke ispravnosti, kako bi vaše vozilo bilo spremno za registraciju. Registracija vozila je neophodna kako bi se vaše vozilo smelo naći na putevima naše države, ali i na putevima u inostranstvu.

Osim toga, kalkulator cene momentalno će uračunati i cene taksi za registraciju, osiguranja, proviziju banke i ostalih usluga. Samim tim, imate potpun uvid u novac koji bi trebalo spremiti za obavljanje ovih procedura.

Obavite tehnički pregled i registraciju u agenciji TP Holliday

Agencija TP Holliday nudi svojim korisnicima i klijentima najpovoljnije usluge tehničkog pregleda i registracije vozila. Osim mogućnosti izračunavanja cene, kod nas možete i zakazati registraciju online putem. Online zakazivanje registracije je veoma jednostavno, a oduzima svega nekoliko minuta. Odaberite termin koji vam najviše odgovara i – zakažite ga, jednostavnim klikom!

Kalkulator cene registracije

Za više informacija o procedurama tehničkog pregleda i registracije vozila u našoj agenciji, kao i o opcijama plaćanja na rate, u svakom trenutku možete nas kontaktirati.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn