Online zakazivanje registracije vozila

Online zakazivanje registracije vozila

Online zakazivanje registracije vozila i tehničkog pregleda predstavlja pravo olakšanje većini vozača u našoj državi kojima se bliži ova procedura. Naime, radi se o veoma jednostavnom i brzom postupku koji štedi vaše vreme i smanjuje nervozu i stres oko obavljanja ove dve, neizbežne procedure koje moraju izvršiti svi vlasnici motornih vozila u Srbiji.

Prednosti online zakazivanja termina su velike. Za svega 5 minuta možete uspešno zakazati svoj termin, u onom vremenu koje vam najviše odgovara. Više ne morate podizati slušalicu telefona ili tražiti kontakt telefon agencije. Dovoljno je svega nekoliko klikova i vaš termin biće zakazan! Iz udobnosti vašeg doma, dok ste na poslu, kada odmarate u kafiću sa prijateljima ili sedite u autobusu, na putu do kuće – sasvim jednostavno možete zakazati registraciju vozila i tehnički pregled. Sve ovo pruža vam preko potrebnu fleksibilnost i predstavlja veoma efikasan način zakazivanja termina u agenciji za tehnički pregled.

Jednostavnost postupka online zakazivanja registracije vozila razlog je zbog kojeg se i stariji i mlađi vozači odlučuju upravo za ovakav način dobijanja najpogodnijeg termina. Moramo naglasiti da su mlađe generacije svakako naklonjenije online zakazivanju. Međutim, formular koji je neophodno popuniti zahteva svega nekoliko ključnih podataka, te ga veoma jednostavno mogu popuniti i stariji vozači i građani.

Online zakazivanje registracije vozila – Osnovni koraci postupka

Agencija TP Holliday redovno radi na poboljšanjima, koja donose našim klijentima velika olakšanja, kako u finansijskom smislu, tako i kada je ušteda vremena u pitanju.

Online zakazivanje registracije vozila

Online zakazivanje tehničkog pregleda i registracije vozila možete obaviti u svega nekoliko jednostavnih koraka. Na samom početku, neophodno je da odaberete željeni datum i termin koji vam najviše odgovara. Na raspolaganju vam je više opcija, a termini su raspoređeni tako da svako može odabrati onaj koji je najpogodniji.

Nakon što odaberete datum i termin, kliknite na dugme “potvrdi“. Ovaj korak vodi vas direktno na sledeći.

Od vas će biti zatraženo da unesete osnovne podatke, koji se koriste jedino radi evidentiranja vašeg odabranog termina. U kratak formular upisaćete vaše ime i prezime, broj telefona, kao i odabrati vrstu vozila koje želite da registrujete ili kojem je neophodan tehnički pregled. Možete odabrati putničko vozilo, teretna vozila do 3.5 tone ili iznad toga, autobus, vučno vozilo, priključno vozilo i slično. Opcionalno možete upisati i registarsku oznaku vozila.

Kada popunite osnovne podatke, kliknite na dugme “zakaži“. Vaš popunjen formular biće evidentiran odmah nakon toga. I to je sve! Kao što i sami imate priliku da vidite, online zakazivanje predstavlja veoma jednostavnu proceduru, koju mogu pratiti praktično sve osobe.

Kako se pripremiti za tehnički pregled i registraciju vozila?

Sada kada ste uspešno zakazali tehnički pregled i registraciju vozila, morate znati da je dobra priprema podjednako važna. Koje korake možete preduzeti kako biste se uspešno pripremili za ove procedure?

Pre svega, uverite se da je vaša dokumentacija spremna i uredna. Ukoliko dođe do neslaganja u dokumentaciji, tehnički pregled neće biti obavljen, a samim tim ni registracija. Sa sobom obavezno ponesite i identifikacioni dokument, kao što je važeća lična karta.

Online zakazivanje registracije vozila

Nakon toga, obavite i samostalnu proveru vašeg vozila. Kako biste bili potpuno sigurni u ispravnost vozila, možete kontaktirati i vaš servis, pre samog tehničkog pregleda. Uverite se da je vaše vozilo čisto, uredno i bez oštećenja.

S obzirom na to da je novi Pravilnik uveo određene, pooštrene mere tehničkog pregleda i registracije vozila, morate obratiti posebnu pažnju na pripremu vozila.

Agencija TP Holliday nudi svojim klijentima najbolje uslove tehničkog pregleda i registracije vozila. Za više informacija o našim uslugama, u svakom trenutku možete nas kontaktirati!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn