Odloženo plaćanje registracije

Odloženo plaćanje registracije

Odloženo plaćanje registracije predstavlja najbolje rešenje za sve vozače kojima ova procedura predstavlja veliki izdatak.

Registracija vozila i tehnički pregled predstavljaju dve zakonom obavezne procedure, koje moraju proći sva vozila koja su u upotrebi na javnim putevima naše države. Kako bi vaše vozilo smelo da se vozi, ono mora proći proveru tehničke ispravnosti i biti upisano u jedinstveni registar vozila. Obe procedure vršite kod proverene i pouzdane agencije.

Ukoliko ste vozač, onda sasvim sigurno znate da obavljanje tehničkog pregleda i registracije vozila nije jeftino. Za većinu vozača ovo zaista predstavlja veliki izdatak iz mesečnog budžeta. Stoga, veliki broj njih pribegava odloženom plaćanju, kao jedinoj prihvatljivoj soluciji. Agencija TP Holliday iz Šapca je svojim klijentima omogućila upravo ovo – odloženo plaćanje i do godinu dana.

Kako teče proces registracije vozila, šta sve morate znati i zbog čega je odloženo plaćanje najbolje rešenje otkrivamo vam u narednim redovima.

Kako funkcioniše registracija vozila?

Pre same registracije vozila, neophodno je izvršiti tehnički pregled, odnosno proveriti tehničku ispravnost vašeg vozila.

Na tehničkom pregledu proveravaće se ispravnost uređaja za signalizaciju, uređaja za zaustavljanje, upravljanje, oslanjanje, ali ova procedura obuhvata mnogo više od toga. Ovo je naročito slučaj od pooštravanja uslova za obavljanje tehničkog pregleda koje je doneo novi Pravilnik.

Odlozeno placanje registracije

Prema tome, kako bi vaše vozilo uspešno prošlo tehnički pregled, ono mora biti u dobrom stanju, te sve mora raditi i funkcionisati ispravno. Isto tako, automobil i drugo vozilo mora biti dovezeno u čistom i urednom stanju. Postarajte se da dobro operete i očistite svoje vozilo, jer svaka prljavština koja ometa snimanje vozila tokom tehničkog pregleda može učiniti da vaše vozilo isti i ne prođe.

Ukoliko je vaše vozilo tehnički ispravno, dobijate Potvrdu, uz koju prelazite na drugi korak. Drugi korak jeste registracija vozila. Registracija vozila može se obaviti odmah nakon završenog tehničkog pregleda. Neophodno je da sa sobom ponesete odgovarajući indentifikacioni dokument (ličnu kartu). Ukoliko registraciju obavljate u agenciji TP Holliday, na licu mesta možete uplatiti i sve neophodne takse.

Kako da znate koliko će vas registracija koštati?

Ako niste sigurni koliko bi vas koštala registracija vozila, naša agencija omogućila vam je upotrebu kalkulatora cene registracije. Na sajtu agencije TP Holliday možete pronaći ovaj kalkulator.

U prvom polju kalkulatora trebalo bi upisati vrstu vozila koje je neophodno registrovati. To može biti priključno, putničko, teretno vozilo ili motocikl. Zatim, neophodno je popuniti i polje koje se odnosi na vlasnika vozila – fizičko, pravno lice, auto škola, lizing, taxi i slično.

Nakon toga, odaberite i vrstu registracije – produženje registracije, promena vlasništva vozila ili prva registracija.

Još neka od polja koje bi trebalo popuniti kako biste izračunali cenu registracije su: zapremina i snaga, nosivost, broj šteta i opština.

Svi ovi faktori, ali i drugi (osigurane, Zelena karta i slično) utiču na formiranje cene registracije vozila. Kada popunite sve, dobićete cenu registracije koja obuhvata i sve dodatne takse.

Odloženo plaćanje registracije u agenciji TP Holliday

Odloženo plaćanje registracije i do 12 mesečnih rata može vam olakšati finansijski aspekt ove procedure. Agencija TP Holliday nudi vam ovu mogućnost.

Osim toga, kod nas možete kupiti i polisu osiguranja od autoodgovornosti, odnosno obaveznog osiguranja. Ovo osiguranje štiti vas od štete koju pričinite drugim licima u saobraćaju. Takođe, kod nas možete nabaviti i kasko osiguranje, kao i druge vrste osiguranja – osiguranje domaćinstva, putnika u vozilu, putno zdravstveno osiguranje….

Odlozeno placanje registracije

Agencija TP Holliday iz Šapca svojim klijentima omogućila je i podsetnik za registraciju, koji vas može obavestiti o predstojećoj proceduri, kako ne biste zaboravili na vaš termin. Za više informacija o odloženom plaćanju registracije, ali i drugim uslugama koje vam nudimo, možete nas kontaktirati.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn