Putno osiguranje – Sigurnost je prioritet!

Putno osiguranje – Sigurnost je prioritet!

Putno osiguranje brine o vašem zdravstvenom stanju dok ste vi na putu, godišnjem odmoru ili letovanju.

Putovanje na udaljenu lokaciju često zahteva mnogo planiranja unapred. Glavne stvari o kojima bi trebalo voditi računa svakako su rezervacija i kupovina karata i hotela, odnosno objekta u kojem ćete boraviti. Zatim, na red slede i pakovanje stvari, kao i istraživanje atrakcija koje ćete posetiti. Ipak, ukoliko ste u žurbi i vaš let je za svega nekoliko dana, možete zaboraviti na putno zdravstveno osiguranje.

Iako većina nas ne voli da razmišlja o potencijalno opasnim situacijama po naše zdravlje koje nas mogu zadesiti na odmoru u inostranstvu, one se ipak događaju. Vaše letovanje ili zimovanje može biti uništeno u tren oka, ukoliko ne posedujete polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Kako biste u potpunosti mogli da se prepustite čarima egzotične plaže ili zavejane planine, nabavite svoje osiguranje na vreme.

Zašto je ono važno i gde ga možete nabaviti otkriva vam agencija TP Holliday.

Putno osiguranje garantuje bezbednost i sigurnost na putu

Nažalost, neretko se na odmorima dešavaju nezgode, koje nije moguće predvideti. Međutim, itekako je moguće pripremiti se ’’za svaki slučaj’’.

Ukoliko putujete sa porodicom na more, nije retkost da vi ili vaše dete dobijete temperaturu nakon višečasovnog izlaganja direktnim sunčevim zracima na plaži. Osim toga, usled promene hrane ili vode može doći do stomačnih tegoba ili pak alergijskih reakcija. Alergijske reakcije mogu izazvati i ubodi ili ujedi insekata sa kojima se u Srbiji možda niste susreli. Ovo su samo neke situacije koje zahtevaju medicinsku pomoć, a koje se mogu dogoditi svakome od nas.

Putno osiguranje

Ovakvi problemi neretko mogu pokvariti vaš užitak i odmor na atraktivnoj destinaciji, ali to ne mora biti slučaj. Ukoliko nabavite putno osiguranje, odnosno kupite polisu putnog zdravstvenog osiguranja, biće vam pružena medicinska pomoć, a vi nećete morati da brinete o finansijskoj strani problema.

Kao što verovatno i znate, troškovi lečenja u inostranstvu mogu dostići basnoslovne sume, koje prevazilaze i samu cenu letovanja ili putovanja. S obzirom na to da većina građana naše države to sebi ne može da priušti, putno zdravstveno osiguranje je jedino rešenje. Stoga, ni u kom slučaju ga ne bi trebalo izostaviti pri planiranju godišnjeg odmora.

Šta sve pokriva putno zdravstveno osiguranje?

Pre nego što objasnimo šta sve obuhvata ovakva polisa osiguranja, važno je da napomenemo da se ono odnosi na teritoriju određene države. Počinje da važi od trenutka ulaska u datu državu i prestaje izlaskom iz nje.

Sama polisa putnog osiguranja podrazumeva ambulantno lečenje, RTG dijagnostiku, radioterapiju, termoterapiju i slično. Ukoliko se radi o povredama kao što su prelomi kostiju, ona pokriva i stavljanje gipsa ili zavoja, kao i korišćenja pomagala za hodanje.

Isto tako, osiguranjem je obuhvaćen i prevoz sanitetskim vozilima do bolnice ili lekara, kao i samo bolničko lečenje. Ukoliko su vam neophodni i određeni lekovi, putno zdravstveno osiguranje će pokriti i njihove troškove. Važno je naglasiti da su vam dostupne i određene stomatološke usluge (olakšavanje zubobolje), ali do iznosa od osamdeset eura.

Putno zdravstveno osiguranje koje možete nabaviti u agenciji TP Holliday podrazumeva i COVID pokriće. Ono podrazumeva troškove pregleda i testiranja, lečenje i troškove lekova.

Gde možete nabaviti polisu putnog osiguranja?

U agenciji TP Holliday iz Šapca možete nabaviti i potpisati polisu putnog osigranja za vaše sledeće putovanje u inostranstvo.

Osim individualnog, možete zaključiti i porodično osiguranje, koje će pokrivati i vašeg bračnog partnera, kao i decu do 18 godina starosti. Postoji i grupno putno zdravstveno osiguranje, za šest ili više osoba.

Putno osiguranje

Osim osnovnog paketa, postoje i dopunski, odnosno dodatni deo paketa. Ovakav aranžman pokriva troškove izgubljenih, ukradenih ili uništenih stvari.

U agenciji TP Holliday možete nabaviti i druge vrste osiguranja, kao što su kasko osiguranje, osiguranje domaćinstva ili osiguranje putnika.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn