Plaćanje registracije na rate – Registrujte vozilo sada, plaćajte kasnije!

Plaćanje registracije na rate – Registrujte vozilo sada, plaćajte kasnije!

Plaćanje registracije na rate najbolje je rešenje za sve osobe sa manjim budžetom, kojima sledi upis vozila u jedinstveni registar.

Svedoci smo sve većeg poskupljenja cena i promena na ekonomskom tržištu, koje svakako imaju uticaja i na cenu tehničkih pregleda i registracije vozila. Poskupljenja nas često primoravaju da se odričemo raznih stvari i trošimo novac na ono što nam je najpotrebnije. Vožnja automobila u savremenom dobu ne predstavlja luksuz, već potrebu. Koristimo ih svakoga dana, kako bismo otišli na posao, odveli decu u vrtić ili školu, ili pak obavili nabavku namirnica. Bez automobila obavljanje uobičajenih aktivnosti po gradu bilo bi daleko komplikovanije. Ipak, održavanje ovog prevoznog sredstva može biti veoma skupo. Kako biste bili potpuno sigurni u javnom saobraćaju, vaše vozilo mora biti tehnički ispravno. Tehnička ispravnost proverava se na tehničkom pregledu, jednom godišnje. Kako bi se mogli uključiti u saobraćaj, nakon tehničkog pregleda sledi i registracija vozila.

Mnogi vozači strahuju od finansijskog izdatka koji zahtevaju ove dve obavezne i zakonom propisane procedure ustanovljavanja ispravnosti vozila za bezbedno učešće na putevima. Ipak, to ne mora biti slučaj ukoliko se odlučite za odloženo plaćanje, odnosno plaćanje registracije na rate.

Zašto je plaćanje na rate najbolja solucija?

Mogućnost odloženog plaćanja registracije svakako predstavlja olakšanje većini vozača kojima predstoji redovan tehnički pregled i nakon toga, upis u jedinstveni registar vozila. Većina osoba koje poseduju automobil ili drugo prevozno sredstvo koje je neophodno registrovati moraće odvojiti značajnu svotu novca iz svog mesečnog budžeta.

Placanje registracije na rate

Prema tome, saznanje da je to moguće učiniti i putem odloženog plaćanja i do 12 mesečenih rata svakako umanjuje i stres i nervozu oko ovih procedura. Agencija TP Holliday postarala se da svojim klijentima izađe u susret i omogući plaćanje čekovima građanja, platnim karticama Intesa banke ili pak kreditnim karticama.

Plaćanje na rate štedi vaš novac, a u isto vreme ne podrazumeva komplikovane procedure i procese kroz koje morate proći. Upravo iz tog razloga ovakav vid plaćanja registracije svrstava se među najbolje načine. Svoj automobil možete registrovati danas, a plaćati kasnije.

Koja dokumenta će vam biti neophodna?

Prilikom registracije vozila na rate biće vam neophodna i Potvrda o tehničkoj ispravnosti. Dakle, vaše vozilo mora uspešno proći tehnički pregled. Tehnički pregled podrazumeva proveru svih važnih sistema vašeg automobila – uređaja za upravljanje, za zaustavljanje, za osvetljavanje puta, signalizaciju, uređaja za kretanje i slično. Vodite računa da na tehnički pregled dovezete vozilo koje je čisto i oprano, jer se vozila prekrivena prašinom, blatom i prljavštinom ne mogu pregledati i snimiti. Pravilnik je uveo i novinu – snimanje vozila kamerama – koja dodatno pooštruje dosadašnje mere tokom tehničkog pregleda.

Kada dobijete Potvrdu o tehničkoj ispravnosti, možete nastaviti sa procesom registracije vozila. Biće vam neophodna i određena dokumentacija, koju morate poneti sa sobom. Tu, pre svega, spada lična karta, saobraćajna dozvola i polisa osiguranja od autoodgovoronsti (obavezno osiguranje vozila).

Vozilo će biti registrovano na ime vlasnika i na osnovu njegovog mesta prebivališta. Cena same procedure određuje se kubikažom vozila. U celokupan iznos ulaze i određene takse, kao što je administrativna ekološka taksa.

S obzirom na to da svi ovi troškovi zajedno čine veću svotu novca koju je neophodno platiti, plaćanje na rate čini se savršenom solucijom.

Plaćanje registracije na rate u agenciji TP Holliday

Agencija za tehnički pregled TP Holliday nudi vam najbolje i najpovoljnije uslove plaćanja registracije i tehničkog pregleda vozila.

Registraciju vozila možete platiti na čak 12 mesečnih rata, što štedi vaš budžet i ne remeti ga. Dodatno, ovakav vid plaćanja smanjiće stres koji osećate pred istek registracije vozila, kada postoji potreba za produženjem registracije.

Placanje registracije na rate

Za više informacija o uslugama tehničkog pregleda, registracije, ali i osiguranja (osiguranje od autoodgovornosti, osiguranje putnika, osiguranje domaćinstva, putno zdravstveno osiguranje) možete nas kontaktirati. Čekamo vas!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn