Online rezervacija registracije i tehničkog pregleda

Online rezervacija registracije i tehničkog pregleda

Online rezervacija registracije i tehničkog pregleda je savršeno rešenje za sve osobe koje nemaju dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju. U svega nekoliko koraka možete zakazati tehnički pregled i registraciju vozila, bez stresa, nerviranja i čekanja.

Većina vozača u Srbiji strepi od ove dve, neophodne, procedure provere ispravnosti vozila i njegovog upisa u jedinstveni registar. Pre obavljanja procedura, često svoje prevozno sredstvo proveravaju nekoliko puta, vodeći računa o najmanjim sitnicama, kako bi bili sasvim sigurni da je sa njim sve u redu i da će uspešno proći tehnički pregled. Međutim, pre nego što dovezu do agencije za tehnički pregled, neophodno je da isti pregled i zakažu – telefonskim putem ili popunjavanjem online formulara.

U savremeno doba, užurban tempo života doveo je do toga da imamo sve manje i manje vremena i za obavljanje neophodnih aktivnosti, kakva je provera tehničke ispravnosti vozila i njegovo registrovanje. Ipak, vožnja automobila svakako olakšava našu svakodnevicu i spasava nas od mučnog vremena i višečasovnog boravka u gradskom prevozu. Samim tim, automobili u modernom vremenu ne predstavljaju luksuz, već nužnost. Prema tome, njihova redovna provera i održavanje ne smeju biti zapostavljeni. Upravo iz tog razloga tehnički pregled i registracija predstavljaju dve procedure bez kojih je vožnja automobila praktično nemoguća.

Kako bi zakazivanje ovih procedura bilo jednostavnije, agencija TP Holliday omogućila vam je online rezervaciju termina.

Kako funkcioniše online rezervacija registracije i tehničkog pregleda?

Ukoliko želite da zakažete termin za tehnički pregled vašeg vozila ili pak registraciju, to možete učiniti i odlaskom u agenciju. Popunjavanje online formulara za zakazivanje, svakako je praktičnija opcija.

Online rezervacija registracije i tehnickog pregleda

Radi se o veoma kratkom online formularu, sa najvažnijim podacima koji su neophodni radi zakazivanja termina. Informacije koje popunite koriste se samo u cilju obavljanja tehničkog pregleda ili registracije vozila, te su vaši podaci potpuno zaštićeni.

Neophodno je da upišete svoje ime i prezime, kao i kontakt telefon, putem kojeg će vas agencija kontaktirati. Isto tako, morate upisati i vrstu vozila koje će biti pregledano. Takođe, u formular ćete upisati i vašu e-mail adresu.

Na ovom formularu nalaze se i polja za željeni datum i vreme obavljanja tehničkog pregleda. Jednostavno upišite vreme koje vama najviše odgovara, a agencija će vas obavestiti ukoliko dati termin nije slobodan.

Na kraju, kada popunite sve gore navedene podatke, kliknite na polje “pošalji“ i vaši podaci biće primljeni.

Šta vas sve očekuje na tehničkom pregledu?

Kada uspešno zakažete svoj termin tehničkog pregleda, pola posla je već obavljeno. Sve što je potrebno jeste da se u dogovoreno vreme i pojavite u agenciji, kako bi se pregled i održao.

Tehnički pregled podrazumeva proveru najrazličitijih uređaja jednog vozila, među kojima spadaju i sledeći uređaji:

  • uređaja za upravljanje,
  • uređaja za zaustavljanje,
  • uređaja za osvetljavanje puta,  za davanje svetlosnih znakova i za označavanje vozila,
  • uređaja koji omogućavaju normalnu vidljivost,
  • uređaja za davanje zvučnih znakova,
  • uređaja za kontrolu i davanje znakova.

Vodite računa da svoje vozilo dovezete u urednom i čistom stanju. Jedino čista vozila mogu biti podvrgnuta tehničkom pregledu. Ukoliko se na njemu nalazi prašina, blato ili prljavština, ono neće biti primljeno. Takođe, neophodno je da ponesete svu dokumentaciju, kao i lično identifikaciono sredstvo (ličnu kartu).

Gde možete obaviti tehnički pregled i registraciju vozila?

Tehnički pregled i registraciju vozila za sva registarska područja možete obaviti u agenciji TP Holliday iz Šapca.

Samo jedna od pogodnosti koje vam nudimo je online rezervacija registracije i tehničkog pregleda. Osim toga, u našoj agenciji dostupna vam je i mogućnost plaćanja registracije na rate, što dodatno smanjuje stres koji osećate kada se približava datum registracije i tehničkog pregleda.

Online rezervacija registracije i tehnickog pregleda

U našoj agenciji možete kupiti i polise osiguranja, kao što je obavezno osiguranje pri registraciji (osiguranje od autoodgovornosti), ali i kasko osiguranje, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje domaćinstva.

Za sve informacije koje su vam potrebne, u svakom trenutku možete nas kontaktirati.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn