Online zakazivanje tehničkog pregleda

Online zakazivanje tehničkog pregleda

Online zakazivanje tehničkog pregleda jedna je od mogućnosti koje možete iskoristiti u agenciji TP Holliday.

Naime, radi se o tome da sada možete rezervisati registraciju vozila ili tehnički pregled za svega nekoliko klikova mišem, putem interneta. Ova pogodnost štedi vaše vreme, jer vam je za celokupan proces online zakazivanja neophodno nekoliko minuta.

Šta podrazumeva online zakazivanje tehničkog pregleda i kako se pripremiti za tehnički pregled otkrivamo vam u narednim redovima.

Online zakazivanje tehničkog pregleda – Popunite kratak formular

Pre nego što svoje vozilo odvezete na tehnički pregled, neophodno je da prethodno zakažete termin. To možete učiniti odlaskom u agenciju, pozivanjem telefonskog broja agencije ili online putem. Za sve osobe koje žive užurbanim tempom, preporučujemo rezervaciju termina putem interneta ili telefonskim putem.

Kako danas većina ljudi zaista živi užurbani život, online zakazivanje tehničkog pregleda ima mnogo prednosti.

Online zakazivanje tehnickog pregleda

Kako biste zakazali termin za tehnički pregled vašeg vozila, neophodno je popuniti veoma kratak online formular. Informacije koje budete upisali na ovom mestu koriste se isključivo u svrhe tehničkog pregleda ili registracije vozila. Vaši lični podaci su potpuno zaštićeni od bilo kakvih malverzacija, te o tome ne morate brinuti.

Od vas će biti traženo da upišete svoje ime i prezime, kao i da date kontakt telefon putem kojeg vas možemo kontaktirati. Osim toga, upisaćete i vrstu vozila koje ćete dovesti na tehnički pregled i proveru ispravnosti. E-mail adresa je takođe opcija koju nam morate proslediti.

Na online formularu za zakazivanje tehničkog pregleda i registracije nalaze se i polja za popunjavanje datuma i vremena kada želite da obavite pregled ili izvršite registraciju. Upišite vreme koje vam najviše odgovara, a mi ćemo vas obavestiti ukoliko određeni termin nije slobodan.

Kada popunite sva polja formulara, pritisnite polje ’’pošalji’’ i vaši podaci biće evidentirani.

Online zakazivanje tehničkog pregleda – Prednosti ovakvog načina rezervacije termina

Kao što smo ranije i naglasili, prednosti online zakazivanja termina za tehnički pregled ili registraciju vozila su zaista velike.

Pre svega, na ovaj način štedite svoje vreme. Svega nekoliko minuta neophodno je za popunjavanje formulara, te to možete učiniti iz udobnosti sopstvene fotelje. Online zakazivanje tehničkog pregleda možete izvršiti i preko mobilnog telefona, što vam pruža dodatnu fleksibilnost.

Još jedna prednost online rezervacije termina za registraciju vozila ili tehnički pregled jeste jednostavnost formulara. Ovo znači da formular mogu popuniti svi građani naše države, sa bilo kog registarskog područja i bilo kog uzrasta. Mlađe generacije često su sklonije ovakvom vidu zakazivanja tehničkog pregleda. Ipak, online formular je veoma jednostavan, te ga mogu popuniti i starije generacije.

Na kraju, možda i najvažnija prednost online zakazivanja tehničkog pregleda – check lista! Popunjavanjem online formulara dobijate check listu sa delovima automobila ili druge vrste vozila na koje bi trebalo obratiti pažnju. Pre nego što svoje vozilo odvezete na tehnički pregled, ove delove bi trebalo pregledati i uveriti se u njihovu ispravnost. Kako su uslovi prolaska tehničkog pregleda sada pooštreni, neophodna je adekvatna priprema vozila.

Pripremite svoje vozilo za tehnički pregled uz našu check listu

Kao što smo i spomenuli, check lista koju dobijate prilikom online zakazivanja tehničkog pregleda može biti vaš vodič ka uspešno završenom pregledu i registraciji vozila.

Ne zaboravite da je Pravilnik o tehničkom pregledu izmenjen, te su na snazi pooštrene mere prilikom tehničkog pregleda.

Iz tog razloga neophodna je detaljna i temeljna priprema vozila. Ovo podrazumeva detaljno pranje vozila pred tehnički pregled, proveru ispravnosti kočionog sistema, proveru signalizacije ali i mnogo toga drugog.

Kako biste prošli tehnički pregled iz prvog puta, obratite pažnju na check listu koju vam šaljemo prilikom online zakazivanja.

Online zakazivanje tehnickog pregleda

Agencija TP Holliday stoji vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja koja možete imati u vezi sa registracijom ili tehničkim pregledom. Kontaktirajte nas!

 

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn