Registracija automobila na rate u agenciji TP Holliday

Registracija automobila na rate u agenciji TP Holliday

Registracija automobila na rate pruža vam mogućnost lakšeg plaćanja ove procedure, ali i druge odlične povoljnosti.

Bezbednost u saobraćaju uvek mora biti prioritet. Registracija vozila je glavna obaveza svakog vozača i vlasnika automobila. Registracija vozila garantuje da je ono bezbedno za učestvovanje u saobraćaju. Ona potvrđuje da je vaše vozilo ispunilo sve uslove za nesmetano učešće u saobraćaju, na putevima naše države, ali i u inostranstvu.

S obzirom na porast cena tehničkog pregleda i registracije vozila u ovoj godini, mnogi vozači pitaju se koji je najbolji način plaćanja ovih procedura. Ovi troškovi u većoj meri mogu uticati na prosečni budžet jedne porodice. Stoga, agencija TP Holliday vam pruža savršenu opciju. Registracija automobila na rate pravo je rešenje za sve vlasnike vozila kojima se približava datum obnove registracije.

Plaćanje na rate ne oštećuje vaš budžet

Kao što smo ranije i naglasili, osnovna prednost plaćanja registracije na rate jeste ta što ono ne oštećuje vaš budžet u većoj meri.

Naime, plaćanje na 12 mesečnih rata oslobodiće vas bespotrebnog stresa oko obavljanja ove neophodne procedure. S obzirom na porast cena tehničkog pregleda i registracije, mnogim vozačima će plaćanje na rate doneti veliko olakšanje.

Registracija automobila na rate

Vožnja automobila nikako ne bi trebalo da bude stvar luksuza. Automobili su prevozno sredstvo koje umnogome olakšava živote velikog broja ljudi. Prevoz do posla ili prevoz dece do škole daleko je jednostavniji kada posedujete sopstveni automobil. Ipak, troškovi održavanja i popravke automobila često vas mogu naterati da se zapitate koliko je vaš automobil zapravo ekonomski isplativ. Uz agenciju TP Holliday ovo ne mora biti slučaj.

Registracija automobila na rate je odlično rešenje kada ne želite da izdvojite veliku svotu novca odjednom, a bliži se datum tehničkog pregleda i registracije.

Registracija automobila na rate podrazumeva obavljen tehnički pregled

Pre nego što registrujete svoje vozilo, neophodno je da obavite tehnički pregled automobila.

Tehnički pregled vozila, kao što je tehnički pregled za električna vozila i hibride ili tehnički pregled klasičnih automobila, podrazumeva detaljnu proveru ispravnosti. Od ove godine važe pooštrene mere tehničkog pregleda. Svaki tehnički pregled se snima, a posebna pažnja pridaje se proveri kočionog sistema, kao i signalizaciji na vozilu.

Kako biste uspešno prošli tehnički pregled i mogli da registrujete vozilo, važna je adekvatna priprema vozila. Priprema vozila za tehnički pregled podrazumeva detaljno pranje ( prljavi automobili neće biti pregledani), kao i proveru automobila od oštećenja, habanja i kvarova.

Ako vozilo zadovolji sve kriterijume, izdaje se Potvrda o tehničkoj ispravnosti. Na osnovu ove potvrde može se izvršiti registracija vozila.

Registracija automobila na rate – Na koje načine se vrši?

Kao što smo gore i naveli, registracija vozila i automobila vrši se na osnovu Potvrde o tehničkoj ispravnosti. Bez uspešno odrađenog tehničkog pregleda, vozilo nije moguće registrovati. U prevodu, ovo znači da se vaše vozilo ne može naći na putevima Srbije.

Prilikom registracije automobila, biće vam neophodna sledeća dokumenta. Tu spadaju dokumenta kao što su  lična karta, saobraćajna dozvola i prethodna polisa osiguranja od autoodgovornosti.

U agenciji TP Holliday moguće je izvršiti celokupnu registraciju automobila, a zatim otplaćivati ovu proceduru na rate, na način koji vam najviše odgovara. Na vama je da odaberete jedan od ponuđenih načina plaćanja na rate:

  • Plaćanje čekovima građana bez kamate;
  • Plaćanje registracije na 11 mesečnih rata;
  • Plaćanje kreditnim karticama;
  • Plaćanje platnim karticama banke Intesa.

Naša agencija nudi vam mogućnost plaćanja  registracije na 11 mesečnih rata preko platne institucije Payspot, samo za zaposlena lica, uz ličnu kartu i bez ikakvih potvrda i obrazaca.

Agencija TP Holliday – Registracija automobila na rate nikada nije bila jednostavnija!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn