Tehnički pregled na tri linije – Bez čekanja, stresa i nervoze!

Tehnički pregled na tri linije – Bez čekanja, stresa i nervoze!

Tehnički pregled na tri linije u sklopu objekta agencije TP Holliday omogućava vam da ovu proceduru obavite brzo – bez čekanja i nervoze.

Tehnički pregled svih vrsta vozila – putničkih, teretnih, priključnih – možete izvršiti na najsavremenijim linijama, i u terminu u kojem to želite, ukoliko odaberete pravu agenciju.

Vodite računa o tome da je ispravnost vozila utvrđena na tehničkom pregledu osnovni preduslov za bezbedno i sigurno učestvovanje u saobraćaju. Naravno, ne sme se zaboraviti i na registraciju vozila, jer se vozila koja nisu upisana u jedinstveni registar nikako ne smeju naći na putevima.

Ipak, kada na red dođe obavljanje ovih procedura, većina vozača strahuje i priprema se mesecima unapred. Razlog za to su stroža pravila koje je uveo novi Pravilnik, ali i nervoza zbog gužvi i čekanja. U vreme kada se svet i dalje suočava sa pandemijom koronavirusa, niko ne želi dugo da čeka na obavljanje tehničkog pregleda, kako bi mogao da registruje svoje vozilo i nastavi sa vožnjom istog. Tri linije za tehnički pregled omogućavaju zakazivanje većeg broja termina, a garantuje i manje gužve, bez čekanja i bespotrebnog stresa.

Osim brzine, tri linije koriste najsavremeniju opremu i uređaje za ustanovljivanje ispravnosti vaših vozila.

Kako funkcioniše tehnički pregled na tri linije i koju opremu koristi naša agencija otkrivamo vam u narednim redovima.

Tehnički pregled na tri linije garantuje bržu proveru ispravnosti

S obzirom na novine u Pravilniku o tehničkom pregledu, koje su donele snimanje automobila i drugih vozila, tehnički pregled se produžuje, te može trajati pola sata, a po potrebi i duže. Sigurni smo da ne želite da čekate i do nekoliko sati na obavljanje tehničkog pregleda, usled velikih gužvi i dužeg trajanja same procedure. Tehnički pregled na tri linije rešava ovaj problem.

Tehnicki pregled na tri linije

Na tehničkom pregledu, vaše vozilo snima se iz svih uglova, a snimci se čuvaju u arhivi. Iz tog razloga, potrudite se da svoj automobil dovezete u čistom i urednom stanju. Jedino potpuno čista vozila mogu proći tehnički pregled. U suprotnom, procedura neće biti obavljena.

Isto tako, vodite računa i o obaveznoj dokumentaciji. Ukoliko je ne pripremite, vaše vozilo biće odbijeno, a tehnički pregled neće biti obavljen. Sa sobom svakako ponesite i lični identifikacioni dokument, odnosno ličnu kartu.

Hofman Marinković linija – Najsavremenija linija za tehnički pregled

Agencija za tehnički pregled TP Holliday koristi najsavremeniju opremu i uređaje Hofman Marinković linije. Njene karakteristike su zapravo najmodernija i najunapređenija verzija linija za tehnički pregled.

Safelane 204-RP je svakako i najnovije tehničko rešenje u ovoj sferi, a od konkurencije se izdvaja po svojim neverovatnim karakteristikama. Odlikuje je modularni dizajn, a namenjena je pregledu putničkih i lakih komercijalnih vozila.

Modularni dizajn čini da se linija veoma lako i brzo prilagođava svim vrstama putničkih vozila i veoma jednostavno se može nadograditi.

Ova test linija podrazumeva i dva modula – osnovni i dodatni moduli.

Kada govorimo o grafičkom interfejsu, osmišljen je i dizajniran tako da bude razumljiv svima. Prema tome, lako ga mogu koristiti svi zaposleni agencije za tehnički pregled. Bežično povezivanje omogućava laku ugradnju, što dodatno ubrzava proces tehničkog pregleda i registracije vozila. Na kraju, možda i najveća pogodnost Safelane 204-RP linije jeste dijagnoza na daljinu, putem interneta.

Zakažite svoj termin za tehnički pregled na vreme

Ukoliko vam se bliži termin za produženje registracije i obavljanje tehničkog pregleda, savetujemo vam da to učinite na vreme. Izbegnite neprijatne situacije, da ne možete doći do željenog termina i time propustite svoju šansu da obavite proveru tehničke ispravnosti vozila.

Tehnicki pregled na tri linije

Agencija TP Holliday nudi vam mogućnost online rezervacije termina registracije i tehničkog pregleda vozila. Sve što je potrebno jeste da popunite jednostavan formular, koji će sadržati osnovne informacije o vama i vašem vozilu. Rezervaciju termina možete obaviti i telefonskim putem. Kontaktirajte nas na vreme!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn