Registracija automobila za sva registarska područja!

Registracija automobila za sva registarska područja!

Registracija automobila za sva registarska područja pogodnost je koja štedi vaše vreme i novac. Ova procedura vam omogućava da obavite bezbednosnu i administrativnu proveru vašeg vozila na jednom mestu, u jednom danu!

Registracija vozila je procedura koja se mora obaviti jednom godišnje, a predstavlja obavezan deo provere vozila. Registracija automobila naročito je važan deo bezbednosne provere ispravnosti automobila. Jedino tehnički ispravna vozila mogu biti registrovana na teritoriji naše države.

Jedino potpuno ispravno vozilo, putničko ili teretno, sme se naći na javnim putevima države Srbije! Na taj način štiti se bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Agencija za tehnički pregled TP Holliday svojim klijentima omogućila je brojne pogodnosti, osmišljene tako da olakšaju proces registracije i tehničkog pregleda. Jedna od tih mogućnosti je i registracija vozila za sva registarska područja na teritoriji Srbije.

Brza i jednostavna registracija automobila za sva registarska područja u agenciji TP Holliday

Ukoliko je vaš cilj laka i brza registracija automobila, na pravom ste mestu. Agencija TP Holliday vam omogućava registraciju vozila za sva registarska područja, u jednom danu – na jednom mestu!

Kod nas možete obaviti prvu registraciju vozila, registraciju novog vozila, produženje registracije vozila koje je već registrovano na teritoriji Srbije, registraciju nadograđenog ili izmenjenog starog vozila, kao i registraciju vozila uvezenog iz inostranstva.

Tehnički pregled za nova vozila

Pre same registracije, neophodno je izvršiti tehnički pregled vozila. Jedino vozilo koje uspešno prođe tehnički pregled, može biti registrovano. U suprotnom, registracija vozila neće biti moguća.

Ukoliko ste kupili novo vozilo u Srbiji ili u inostranstvu, na red sledi prva registracija. Prvu registraciju u najkraćem vremenskom periodu možete izvršiti upravo u našoj agenciji. Na kraju ovog procesa, dobijate nove registarske tablice, saobraćajnu dozvolu i registracionu nalepnicu.

Bez obzira na to gde se nalazi prebivalište vlasnika automobila, kod nas možete uspešno pripremiti svu dokumentaciju neophodnu pri registraciji automobila ili drugih vozila.

Izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u MUP

Registracija vozila bila bi nepotpun proces bez izdavanja registracionih nalepnica. Agencija TP Holliday vam omogućava podizanje registracione nalepnice bez odlaska u MUP.

Naša agencija poseduje ovlašćenje od strane nadležnih organa i službi za izdavanje registracione nalepnice za sva registarska područja. Usluga se obavlja na licu mesta – kako za fizička lica, kao i za pravna lica. Izdavanje registracionih nalepnica vrši se direktno na tehničkom pregledu!

Kako bi proces registracije vozila protekao u najboljem redu i bez stresa, obratite se našoj agenciji za sve nedoumice koje možete imati. Ljubaznost usluge još jedan je od razloga zbog kojih biste trebali da se obratite upravo našoj agenciji za pomoć pri tehničkom pregledu i registraciji vozila.

Ostale usluge koje vam nudi agencija TP Holliday

Registracija automobila za sva registarska područja samo je jedna od usluga koje vam nudi naša agencija.

Osim toga, u našoj agenciji možete obaviti i tehnički pregled vozila. Kako biste bili u toku sa svim promenama i izmenama Pravilnika i Zakona, uvek možete pratiti informacije na našem sajtu.

Registracija automobila za sva registarska podrucja

Nudimo vam i usluge prenosa vlasništva automobila, bez muke, stresa i bespotrebnog nerviranja – na jednom mestu, u najkraćem vremenskom periodu!

Agencija TP Holliday nudi vam i opciju plaćanja na 12 mesečnih rata.

Tehnički pregled i registracija vozila više ne moraju biti procedure od kojih strahujete svake godine. Naša agencija potrudila se da vam olakša svaki aspekt ovih procedura, kako u fizičkom smislu, tako i u finansijskom.

Poverite nam vaše vozilo, a mi ćemo se postarati da sve procedure budu obavljene bez čekanja i zamaranja! Pozovite nas!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn