PaySpot plaćanje registracije vozila

PaySpot plaćanje registracije vozila

PaySpot plaćanje registracije vozila sa sobom donosi brojne pogodnosti i prednosti.

Vožnja i posedovanje sopstvenog prevoznog sredstva u moderno vreme smatra se neophodnim za nesmetano funkcionisanje. S obzirom na to da nam pružaju neverovatnu dozu komfora, kao i da nam omogućavaju da organizujemo svoje vreme onako kako želimo, automobili su postali zaista nezamenljiv deo naših života. Međutim, kao i svaka druga velika investicija, tako i automobil, odnosno prevozno sredstvo zahteva dodatno održavanje. Samim tim, dodatni troškovi su neizostavan deo posedovanja vozila.

Kako bi vas služilo dugi niz godina, vaše vozilo morate redovno održavati i servisirati. Na taj način štitite bezbednost sebe i svih putnika, ali i samo prevozno sredstvo. Osim toga, podvrgavanje redovnom tehničkom pregledu i registraciji vozila ne sme se zaboraviti.

Tehnički pregledi sve više dobijaju na značaju, s obzirom na sve veći broj učesnika u saobraćaju, ali i saobraćajnih nezgoda na putevima i ulicama naše države. Stoga, ne čudi ni podatak da je ova procedura daleko rigoroznija sada, nego što je bila ranijih decenija. Kako bi vaše vozilo moglo biti registrovano, ono mora uspešno proći tehnički pregled i dokazati svoju tehničku ispravnost.

Cena registracije vozila i tehničkog pregleda nije mali iznos za većinu stanovnika Srbije. Samim tim, agencija TP Holliday svojim klijentima nudi različite pogodnosti u smislu načina plaćanja. Jedna od tih pogodnosti je i PaySpot plaćanje registracije vozila. O čemu se radi otkrivamo vam u narednim redovima.

Šta zapravo predstavlja PaySpot?

Kao što i sam naziv kaže, PaySpot zapravo predstavlja platnu instituciju. Ova platna institucija osnovana je od strane Narodne banke Srbije, a služi za pružanje više vrsta platnih usluga. Delatnosti ove platne institucije obavljaju se kako u sopstvenim filijama, tako i putem mreže zastupnika, koja broji veliki broj članova – preko 1300 u Srbiji, da budemo precizniji!

PaySpot placanje registracije vozilaPaySpot platna institucija ima saradnju sa velikim i svima dobro poznatim bankama, kao što su OTP banka, Erste banka, Direktna banka, Poštanska štedionica i mnoge druge. Zahvaljujući ovako impresivnoj listi saradnika, ne čudi podatak da je i plaćanje registracije, kao i svih dodatnih troškova koje ova procedura podrazumeva, omogućeno putem PaySpot platne institucije.

Da li ova platna institucija omogućava samo PaySpot plaćanje registracije?

Ukratko – odgovor je NE.

PaySpot platna institucija omogućava mnogo više od toga, kao što i sami možete da pretpostavite.

Putem ove institucije možete izvršiti uplatu gotovine drugom licu, ali i platiti račune za električnu energiju, telefon, komunalije i slično. Osim toga, putem nje možete izvršiti transfer novca na teritoriji naše države. Radi se o veoma povoljnom načinu slanja novca, bez velike provizije.

I međunarodni transfer novca dostupan vam je zahvaljujući PaySpot-u i RIA money transferu. Možete slati novac u inostranstvu, ali i primati uplate iz inostranstva.

Posebna pogodnost ove platne institucije jeste povraćaj PDV-a. Građani naše države za robu kupljenu u inostranoj državi mogu izvršiti povrat poreza u Srbiji.

PaySpot plaćanje registracije vozila u agenciji TP Holliday

Agencija za tehnički pregled TP Holliday svojim korisnica pruža kvalitetne usluge, koje se redovno usavršavaju, prateći svetske trendove.

Jedna od pogodnosti koje naša agencija nudi jeste plaćanje registracije vozila na rate – čak i do 12 meseci!

Osim toga, mi poštujemo, cenimo i štedimo vaše vreme. Uvođenjem PaySpot platne institucije sve troškove možete platiti na jednom mestu, bez potrebe za odlaskom u banku ili poštu. Radi se o potpuno bezbednom načinu uplate novca, te o ovom aspektu ne morate da brinete! Osim toga, provizije su veoma povoljne, što je dodatni razlog da već sledeće plaćanje registracije obavite na ovaj način!

PaySpot placanje registracije vozilaU našoj agenciji možete obaviti tehnički pregled na tri linije, registrovati svoje vozilo i nabaviti polisu osiguranja od autoodgovornosti, kao i druge vrste osiguranja – kasko osiguranje, osiguranje putnika, domaćinstva, stakala na vozilu i slično.

Za više informacija o načinu funkcionisanja PaySpot platne institucije, kao i o uslugama koje vam nudimo, agencija TP Holliday stoji vam na raspolaganju!

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn