Putno zdravstveno osiguranje – Osigurajte se kod nas!

Putno zdravstveno osiguranje – Osigurajte se kod nas!

Putno zdravstveno osiguranje je jedna od najvažnijih stvari koja treba da se nađe u vašem koferu.

Svako od nas sa nestrpljenjem čeka godišnji odmor, pogotovo ako je predviđeno putovanje na neku atraktivnu destinaciju. I dok ste u mislima već na egzotičnoj plaži i uživate u mirisu mora ili u obilasku svetske metropole, nemojte da zaboravite da svaki put zahteva planiranje. Rezervacija hotela i kupovina karata, svakako, su glavne stvari. Sledi pakovanje i pravljenje liste znamenitosti koje želite da posetite. A šta je sa osiguranjem?

Iako mnogima nije među prioritetima, putno zdravstveno osiguranje je ključno za potpuno uživanje u danima odmora.

Putno zdravstveno osiguranje garantuje sigurnost na putu

Baš kao što kasko osiguranje čuva vaše vozilo na putovanju, tako putno zdravstveno osiguranje brine o vašem zdravlju.

Putno zdravstveno osiguranje

Nažalost, nije redak slučaj da se na odmoru dogode nezgode koje zahtevaju medicinsku pomoć. Temperatura nakon sunčanja, alergije, ujedi insekata, stomačne tegobe izazvane promenom u hrani i vodi, pad na klizavim pločicama bazena – samo su neki od problema koji vam mogu pokvariti odmor ako niste uplatili polisu osiguranja.

Cene medicinskih usluga i lekova u inostranstvu su veoma visoke za turiste. Može se desiti da vas lečenje košta više od uplate aranžmana što je daleko od finansijskih mogućnosti mnogih od nas. Sa druge strane, odlaganje posete lekaru dok se ne vratite kući ili uzimanje lekova na svoju ruku preti dodatno da naruši vaše zdravlje.

Ove neprijatnosti možete izbeći sa putnim zdravstvenim osigurajem. Ne samo da vas oslobađa briga o finansijskom delu pružanja pomoći, već vam garantuje da ćete dobiti adekvatnu medicinsku negu u toku svih 24 časa.

Šta pokriva putno zdravstveno osiguranje?

Putno zdravstveno osiguranje se odnosi na određenu geografsku teritoriju i počinje da važi od trenutka ulaska na nju, a prestaje izlaskom iz zemlje.

Polisa obuhvata ambulantno lečenje i propisane lekove. Zatim RTG dijagnostiku, radioterapiju, termoterapiju ili fototerapiju i druge slične tretmane propisane od strane lekara. Ukoliko je došlo do preloma pokriva neophodan sanitetski materijal, tj. gips i zavoje, kao i pomagala za hodanje.

Ovim osiguranjem obuhvaćen je i prevoz vozilima hitne pomoći do bolnice ili lekara, bolničko lečenje, pa i troškovi operacije zbog akutnih bolesti. Dok su stomatološke usluge vezane za olakšavanja akutne zubobolje i to u iznosu do 80 eura.

S ozirom da svetom vlada pandemija korona virusa putno zdravstveno osiguranje pruža i Covid-19 pokriće. Ono podrazumeva troškove pregleda i testiranja ukoliko postoje simptomi infekcije, troškove lekova i bolničkog lečenja u slučaju da je neophodna hospitalizacija.

Šta nije pokriveno putnim zdravstvenim osiguranjem?

Polisa osiguranja ne nadoknađuje troškove lečenja kod nezgoda koje ste sami izazvali, kao na primer prelom u alkoholisanom stanju ili tegobe izazvane konzumiranjem narkotika.

Postoje oraničenja i za trudnice. Naime, osiguranje važi do 28. nedelje trudnoće. Nakon toga troškovi nisu pokriveni. Takođe, trudnice starije od 38 godina, bez obzira na nedelju trudnoće, same snose lečenja u inostranstvu.

Dodatne povoljnosti putnog zdravstvenog osiguranja

Osim individualnog, putno osiguranje može se zaključiti i kao porodično, koje se odnosi na bračnog druga i decu do 18 godina starosti ili grupno, za 6 i više osoba.

Putno zdravstveno osiguranje

Ukoliko želite potpuni komfor možete uzeti dodatni deo paketa. On pokriva troškove za izgubljene, oštećene, uništene ili ukradene stvari.

Agencija TP Holliday je specijalizovana za tehnički pregled svih vrsta vozila, uključujući i tehnički pregled električnih vozila i kvadova. Na jednom mestu brzo i lako možete obaviti kompletnu registraciju, odjavu i prenos vlasništva vozila i kupiti svaku vrstu osiguranja.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn