Registracija prikolica za automobil

Registracija prikolica za automobil

Registracija prikolica za automobil može se izvršiti veoma jednostavno, brzo, bez nervoze i čekanja ako odaberete pravu agenciju.

Upotreba priključnih vozila u saobraćaju propisana je Zakonom. Ukoliko želite da koristite svoju auto prikolicu u svakodnevnoj vožnji javnim saobraćajem, ona mora biti registrovana. Upis u jedinstveni registar vozila obavezan je i za ovu kategoriju priključnih vozila.

Kao što se ni druga vozila ne smeju voziti neregistrovana, isti slučaj je i sa prikolicama za automobil. Stoga, savesnost vlasnika automobila mora biti na visokom nivou. Svoje priključno vozilo morate registrovati na vreme, jer jedino na taj način ne rizikujete da ugrozite bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Kako funkcioniše registracija prikolica za automobil i šta bi sve trebalo da znate otkriva vam agencija TP Holliday iz Šapca.

Prvi korak je tehnički pregled priključnog vozila

Potpuno ispravno vozilo, bilo da se radi o putničkom, teretnom ili priključnom, znači sigurnost svih učesnika u saobraćaju. Ispravnost vozila provereva se na tehničkom pregledu.

Registracija prikolica za automobil

Kako bi vaša auto prikolica uspešno prošla tehnički pregled, određeni, zakonom propisani uslovi moraju se ispuniti. Kako biste bili potpuno sigurni da će vaše priključno vozilo uspešno proći tehnički pregled, bez ikakvih poteškoća, morate se postarati da ona bude ispravna. Ukoliko to nije slučaj, logički sledi zaključak da ona neće moći biti upisana u jedinstveni registar vozila – nećete je moći registrovati.

Tim profesionalaca agencije za tehnički pregled TP Holliday obaviće tehnički pregled vaše prikolice za automobil brzo i efikasno, poštujući pravila propisana Zakonom i Pravilnikom.

Ukoliko se ustanovi da je vaša prikolica ispravna, dobijate potvrdu odnosno uverenje o tehničkoj ispravnosti vozila. Upravo ovo uverenje vam je neophodno, kao dokaz i prvi korak ka uspešnoj registraciji vozila.

Registracija prikolica za automobil u agenciji TP Holliday

Kada prođete tehnički pregled i dobijete Uverenje o tehničkoj ispravnosti prikolice za automobil, prelazite na sledeći korak. Registracija prikolica za automobil predstavlja još jednu, zakonom propisanu, proceduru koje vaše vozilo mora proći.

Pri registraciji auto prikolice morate sa sobom nositi odgovarajući i važeći lični identifikacioni dokument, kao i dobijeno Uverenje. Naša agencija nudi vam mogućnost plaćanja svih taksi na licu mesta, bez odlaska u MUP. Ovim je dodatno pojednostavljena procedura registracije vozila, što vozačima pruža veliko olakšanje. Svi znamo da tehnički pregled i registracija predstavljaju stres. Prema tome, birajte agenciju koja će vam u svemu tome biti partner, a ne “protivnik“.

Naša agencija nudi vam i najbolje uslove kada su ove dve procedure u pitanju. Možete ih zakazati online putem, što štedi vaše vreme. Takođe, možete ih plaćati na rate, što štedi vaš novac i ne opterećuje vaš budžet.

Zašto se odlučiti za agenciju TP Holliday?

Agencija TP Holliday iz Šapca nudi svojim klijentima razne pogodnosti kada su registracija vozila i tehnički pregled u pitanju.

Registracija prikolica za automobil

Tehnički pregled vrši se najsavremenijom opremom, na tri linije, bez čekanje i nervoze. Naši zaposleni su vrhunski eksperti u svojoj oblasti, te procedure teku glatko i bez zastoja. S obzirom na pooštrene uslove, obavljanje tehničkog pregleda se snima. Stoga, postarajte se da vaše vozilo dovezete čisto i uredno, kako ono ne bi bilo vraćeno, a tehnički pregled bio ponovljen.

Na našem sajtu dostupan vam je i kalkulator cene registracije, te veoma lako i jednostavno možete izračunati predstojeće troškove. Takođe, dostupan vam je i podsetnik za termin registracije.

Naša agencija nudi vam i mogućnost kupovine osiguranja od autoodgovornosti, odnosno obaveznog auto osiguranja. Takođe, kod nas možete kupiti i polise osiguranja domaćinstva, putnika u vozilu, stakala i slično.

Za više informacija o procesu registracije auto prikolice, ali i drugih vozila u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn