Online podsetnik za registraciju vozila

Online podsetnik za registraciju vozila

Online podsetnik za registraciju vozila može vam biti od koristi, ukoliko vam predstoji obavljanje ove, zakonom propisane, procedure.

Ne zaboravite, kazne za neregistrovano vozilo mogu se kretati od 6 do 20 hiljada RSD. Stoga, veoma je važno da svoje vozilo registrujete na vreme. U te svrhe, odlično će vam poslužiti podsetnik koji vam je omogućila agencija TP Holliday.

Pre nego što registrujete vozilo, biće neophodno obaviti proveru tehničke ispravnosti – odnosno obaviti tehnički pregled.

Šta sve morate da znate o ovim procedurama i zbog čega je online podsetnik za registraciju vozila opcija koja će vam značiti otkrivamo vam u narednim redovima.

Tehnički pregled prethodi registraciji vozila

Svi vozači, i iskusni i manje iskusni, znaju da je za registraciju vozila neophodno da postoji dokaz o tehničkoj ispravnosti istog. Prema tome, pre ove procedure vrši se provera tehničke ispravnosti.

Online podsetnik za registraciju vozila

Tehnički pregled vozila vrši se u prostorijama agencije koja je za to akreditovana i predstavlja prvi korak ka registraciji i upisu u jedinstveni registar vozila. Nijedno vozilo koje nije registrovano ne sme se naći u saobraćaju. Jedino na ovaj način garantuje se bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Svako zanemarivanje ovog pravila može ugroziti druge vozače u saobraćaju, te se smatra i zakonom kažnjivim delom.

Tehnički pregled podrazumeva proveru kočionog sistema, signalizacije, ali i mnogo toga drugog, te je važno da vaše vozilo bude ispravno. S obzirom na oštrije uslove koje je doneo novi Pravilnik, i najmanja stavka na listi kao što je neispravna brava može dovesti do toga da vaše vozilo ne prođe tehnički pregled. Prema tome, vodite računa da svoje vozilo dovezete na proveru tehničke ispravnosti u besprekornom stanju. U te svrhe, možete obaviti pregled u ovlašćenom auto servisu ili samostalno proveriti svoj automobil, motocikl ili drugo prevozno sredstvo.

Takođe, važno je da znate da vaše vozilo mora biti čisto i uredno. Tehnički pregledi se odnedavno snimaju iz svih uglova, za razliku od pređašnjeg fotografisanja vozila. To znači da i najmanje čestice prašine i prljavštine mogu ometati ovo snimanje i dovesti do toga da vaše vozilo ne prođe tehnički pregled.

Još jedna stavka o kojoj morate voditi računa jeste priprema adekvatne dokumentacije za obavljanje tehničkog pregleda. Sa sobom morate poneti ispravnu i važeću ličnu kartu, kao osnovni identifikacioni dokument. Ukoliko se odlučite za agenciju TP Holliday iz Šapca, sve takse možete uplatiti na licu mesta, bez potrebe za odlaskom u MUP.

Registracija vozila kao najvažnija procedura

Registracija vozila svakako se smatra najvažnijom procedurom radi osiguravanja bezbednosti učesnika u saobraćaju. Njome se vaše prevozno sredstvo upisuje u jedinstveni registar vozila.

Kada uspešno prođete tehnički pregled, na red sledi i registracija. Uverenje o tehničkoj ispravnosti je dokument koji morate posedovati kako biste mogli registrovati svoje vozilo. Takođe, lični identifikacioni dokument (lična karta) mora se priložiti.

Ne zaboravite da zakažete tehnički pregled i registraciju vozila na vreme, kako biste izbegli kaznu i kako ne biste ugrožavali druge učesnike u saobraćaju.

Pri registraciji vozila neophodno je kupiti i potpisati polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti. I ovo osiguranje možete dobiti u agenciji TP Holliday iz Šapca. Osim toga, pri registraciji vozila možete se odlučiti i za Kasko osiguranje, kao i osiguranje stakala ili putnika u vozilu.

Online podsetnik za registraciju vozila u agenciji TP Holliday

Naša agencija nudi vam sjajnu opciju online podsetnika za registraciju vozila. Sve što je potrebno jeste da popunite kratak formular.

Formular se sastoji od tri polja koje je neophodno popuniti. Prvo polje čini datum isteka registracije. U kalendaru odaberite datum kada ističe vaša registracija.

Online podsetnik za registraciju vozila

Ukoliko želite da vam podsetnik stigne na e-mail adresu, neophodno je da je upišete u drugo polje. Ukoliko želite da vas obavestimo o predstojećoj registraciji putem mobilnog telefona, upišite svoj kontakt telefon u treće polje formulara. I to je sve!

Registraciju možete zakazati putem telefona ili popuniti online formular, dostupan na našem sajtu. Čekamo vas!

 

Kako nas možete kontaktirati

Radno vreme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00
Subota 08:00-16:00

Adresa

Gučevska, Šabac 15000

Podelite na društvenim mrežama

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn